Gode pølser og godt øl
- Innbinding: Innbundet
- Antall sider: 183
- Forfatter: Jan Vardøen
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202455965
- Kom i salg: 19. sep. 2014
- Utgivelsesår: 2014
- Andre medvirkende: Vardøen, Jan (for) ; Vardøen, Jan (ill)
- Utgave nr.: 2
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Mat og drikke: øl
Boken består av tre deler:
Første del handler om hvordan øl lages og en oversikt over hovedtypene.
Andre viser hvordan man lager gode pølser. Fra kverning av kjøtt og flesk via krydring, til stapping i tarm og avsluttende trekking i vann eller steking på grill.
Tredje og siste del er viet velsmakende oppskrifter der pølser, øl eller begge deler er sentrale ingredienser. Samt mange gode oppskrifter på tilbehør.
Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.