Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Innkjøpsansvarlig for barnebøker anbefaler

Lesetips for de minste barna

Min første sangbok/Min første dyresangbok av Lisa Aisato (De yngste)

Minstemann i familien elsker disse bøkene. Og det gjør mormor også! Kjente sanger, nydelige illustrasjoner - en fin sjanse til samvær uten skjerm. Eller sanger før leggetid. Trykk på knappen, lytt til sangene og syng med

 

Peppa gris (De yngste)

 

Splitte mine bramseil! Peppa og vennene hennes leker pirater. Peppa – storsjarmøren med høye seertall på NRK Super – bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og hun er like lett å like for voksne som for barn. Sommerens mest aktuelle.

 

Johannes Jensen tar nattoget av Henrik Hovland (4+)

 

Fineste Johannes Jensen. Hvem elsker ikke denne krokodillen og ligningsfunksjonæren! Her reiser han med nattog fra Oslo til Bergen. Det synes han er skummelt, men heldigvis treffer han en venn som gir ham gode råd. En av de litt sjeldne barnebøkene som er like fin for den voksne leseren som for minstemann.

 

Dinosaurgjengen: Svømmekonkurransen av Lars Mæhle (4+)

 

Årets kanskje morsomste norske serie for de yngste. Fargerike, morsomme og akkurat passe spennende. Dinosaurgjengen tilbyr et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. I serien får vi følge Rasmus og dinosaurvennen Trym Troodon på små og (ikke minst) store eventyr. Bøkene er perfekt til høytlesning for mindre barn og kan godt leses av barn som har begynt å lese selv.

 

Hvordan lager man en baby? av Anna Fiske (4+)

 

Denne varme, humoristiske - og rett og slett kule - boka må bare alle ha! Den kan leses igjen og igjen, og er perfekt lektyre for barn og foreldre nå som feriedagene står for døren.

«Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.» Terningkast 6 i VG