- Format: Innbundet
- Antall sider: 192
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Pepper AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788292527146
- Kom i salg: 7. okt. 2013
- Utgivelsesår: 2013
- Andre medvirkende: Kolderup, Jørgen (for) ; Næss, Baard (ill) ; Mathisen, Erik (mea)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Matlaging for selskap
Gjør helhetsinntrykket mer spennende med enkle grep. La menyen speile et formål, en intensjon.
Hva slags smaksopplevelser har du i tankene for dine gjester, og når skal den inntreffe?
Følgende temaer finner du i boken:
- Fingermat til bobler
- Øl & mat
- høstgrytefest
- brød
- Den store viltmiddagen
- ostekveld
- det nye julebordet
- fisk og skalldyrsfest - vinter
- nyttårsaften
- asiatisk festmeny
- Påske
- sofasnacks
- plukk & fang
- konfirmasjonen
- sommerfest
- pølsefest gourmet
- 10 kulinariske partybud
Jørgen Kolderup er født og oppvokst i Son, hjørnetannen i Oslofjordens perlerad av vakre destinasjoner.
Inspirert av årets festdager, sesongenes gang og førsteklasses råvarer har han nå ført sin andre
kokebok i pennen.
16 lekre kapitler dedikert til uimotståelig festmat.
Jørgen har gjort seg bemerket for sine kokkeferdigheter i både innland og utenland, og begynte i høst som kjøkkensjef på Harahorn i Hemsedal.