Grøt

på ville veier

Innbundet
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (1)
Grøt
Grøt
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 190
  • Forfatter: Ann Kristin Møst Wang, Hanne Buxrud, Per Sollerman, Sunniva Dring
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202520977
  • Kom i salg: 5. sep. 2016
  • Utgivelsesår: 2016
  • Andre medvirkende: Buxrud, Hanne (for) ; Dring, Sunniva (for) ; Sollerman, Per (for) ; Wang, Ann Kristin Møst (for) ; Sollerman, Per (ill) ; Wang, Ann Kristin Møst (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Se flere produktegenskaper
379,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Endelig massevis av herlige grøtoppskrifter - flest nye og noen tradisjonelle - samlet mellom to permer! Grøt handler om så mye mer enn havregrøt og risgrøt - det handler om gode smaker, barndomsminner, omtanke, det nære - om norsk tradisjonsmat, så vel som nye og spennende grøter som kjøleskapsgrøt og quinoagrøt.


I Grøt - på ville veier får vi over 70 oppskrifter på alt fra varm og trygg havregrøt og vassgraut med byggmel til kald og sunn kjøleskapsgrøt med havre og sitronyoghurt og chaigrøt med honning. Alle oppskriftene er basert på korn, gryn og frø som havregryn, quinoa, bokhvete, sesamfrø og chiafrø. I tillegg til grøtoppskriftene får vi tips om gode smaker som passer til, oversikt over basisteknikker for grøtlaging, som bløtlegging og koketider, samt informasjon om anvendelse av flytende ingredienser som melk, mandelmelk og kokosmelk. Når det gjelder grøt, er det kun fantasien som setter grenser, og i Grøt - på ville veier får vi inspirasjon til grøter vi kan gasse oss med - og ideer til hva vi kan gjøre med grøtrester, som for eksempel bake brød, lefser eller smoothies. Boken er lagt opp slik at vi i får innblikk i grøttradisjonene i Norge og grøtens betydning i vårt kosthold.

Med gjestetekst av Astri Riddervold og Bodil Nordjore.




Forfatterne er opptatt av norsk matkultur og har lang erfaring som blant annet matjournalister, forfattere, fotografer, bloggere og initiativtakere til pop-up eventer med grøt. Hanne Buxrud jobber som frilans matskribent og tidvis fotograf. Glad i hverdager og tidlige morgener. Per Sollerman er fotograf. Med bakgrunn fra restaurantbransjen, er det maten, råvarene og menneskene som er hovedfokus. Han har hjertet sitt både i Nord-Norge og i Hvitsten. Sunniva Dring jobber som produktutvikler for United Bakeries, frilans matstylist og sykler fort. Ann Kristin Wang jobber som frilans matstylist de siste 15 årene, kokebokforfatter og lykkelig meddriver av Kampen Bistro i Oslo.








5 stars
5 av 5 stjerner (1) 5 0 5 1
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.

×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.