Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fermentering

mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!

Innbundet
Bokmål
Fermentering
Fermentering Fermentering intervju med Gry Hammer
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 210
  • Forfatter: Gry Hammer
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202490560
  • Kom i salg: 1. feb. 2016
  • Utgivelsesår: 2016
  • Andre medvirkende: Hammer, Gry (for) ; Martinuzzi, Nadin (ill)
  • Utgave nr.: 6
  • Emnekategori: Matlaging: konservering og frysing
Se flere produktegenskaper
379,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Fermentert mat og drikke er glemte matskatter som byr på nydelige smaker. Fermentering er naturens egen måte å konservere mat og drikke på, og også den beste metoden for å sikre en sunn tarmflora og god helse. Norges guru på området, Gry Hammer, byr i denne boka på over 100 spennende og næringsrike oppskrifter som gir hele familien herlige smaksopplevelser, masse energi, god fordøyelse og sterkere immunforsvar. Gry Hammer frister med sunne, enkle og smakfulle oppskrifter på blant annet surdeigsbrød, is, vafler, appelsinmarmelade, ketsjup, kombucha-te og yoghurt. Forfatteren bruker rene, ubearbeidede råvarer og beskriver på enkel måte hvordan man tilbereder alt fra bunnen av. Hun gir deg også en grundig innføring i hva fermentering er, forklarer de ulike gjæringsprosesser som er i sving, og hvorfor denne metoden er så helsebringende. Hva er fermentering? Vi har lange tradisjoner for fermentert mat og drikke. Det var på denne måten vi i gamle dager laget b

.

Gry Hammer er matentusiast, blogger og forfatter. Gammel matkultur og glemte matskatter er hennes varemerke, og hun reiser land og strand rundt for å holde sine populære foredrag og kurs om fermentering. Hun blir også benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge.

«Ulike fermenteringsteknikker er tatt frem fra glemmeboken i de siste årene og er blitt en motesak på linje med surdeigsbaking og ølbrygging. Denne boka er ikke noe motejåleri. Her formidles konkrete oppskrifter og fremgangsmåter i tillegg til premissene for de grunnleggende teknikkene på en forståelig og smittende måte under mottoet glade tarmer, gode smaker.»
- Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Flere av samme forfatter
  1. Den moderne jeger
    Gry Hammer Den moderne jeger
    399,-
    På lager
    Innbundet
  2. Storm ved Stad
    Gry Hammer Storm ved Stad
    398,-
    På lager
    Innbundet
  3. Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn
    Gry Hammer Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn
    Tilbudspris 349,- Ordinær pris 399,-
    På lager
    Innbundet
  4. Kraft og andre styrkedrikker
    Gry Hammer Kraft og andre styrkedrikker
    Tilbudspris 332,- Ordinær pris 379,-
    På lager
    Innbundet
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.