Lek på alvor

barn og lek - en spennende utfordring!

Pocket
Bokmål
Lek på alvor
Lek på alvor
 • Innbinding: Pocket
 • Antall sider: 255
 • Forfatter: Ole Fredrik Lillemyr
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Universitetsforlaget
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788215018126
 • Kom i salg: 21. mar. 2011
 • Utgivelsesår: 2011
 • Andre medvirkende: Lillemyr, Ole Fredrik (for)
 • Utgave nr.: 5
 • Emnekategori: Førskoler og barnehager
Se flere produktegenskaper
479,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
FraktinformasjonFraktinformasjon
Gjennom å fokusere på barns lek i barnehagen drøfter Lillemyr lekens egenverdi for barn, hvorfor lek er viktig, og barns lek som sentralt kunnskapsområde for pedagoger og andre som arbeider med barn. Barnehagen som læringsarena er nærmere utdypet i lys av et helhetlig perspektiv på lek, læring og danning.
Dette er 3. reviderte utgave av en av de mestselgende lærebøkene som omhandler barn og lek. Boka kom første gang i 1990 og ble revidert i 2001. I denne 3. utgaven er mange kapitler gjennomarbeidet, bearbeidet og ajourført, noen er nyskrevet. Innholdet er ajourført i.h.t. gjeldende rammeplan og lovverk, og nyere nordisk og internasjonal forskning og litteratur.

Presentasjonen ses i lys av nyere syn på barn og barndom og et helhetlig perspektiv på omsorg, lek, læring og danning. Barnehagen som læringsarena drøftes i lys av prinsippet om livslang læring.

Det er viktig å se barnehage og skole i sammenheng, med barnehagen som første ledd i utdanningsløpet. Forfatteren mener at vekten på barnehagen som læringsarena og barns medvirkning ikke bør ses som motsetning til vekt på kvalitet i omsorgen for barn, med rike lekemuligheter og anledning til å utvikle trygghet, følelse av tilhørighet og inkludering.

Prinsippet om livslang læring er også blitt understreket av OECD, som i sin rapport fra 2006 gir ros til norske barnehager. Lillemyr tydeliggjør perspektivet med en helhetspedagogisk tenkning. Samtidig ønsker han å fastholde prinsippet med at lekens kompleksitet og mangfold mer enn noen gang trenger en rekke tilnærminger som kan utfylle hverandre.

Boka vil ha interesse for studenter og ansatte i førskolelærer- og grunnskolelærerutdanningen og andre profesjonsutdanninger rettet mot barn.
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.