Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Margarets frihet

E-bok
Bokmål
Margarets frihet
Margarets frihet
  • Innbinding: E-bok
  • Forfatter: Jessica McCann
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad Bjørke
  • EAN: 9788241908682
  • Kom i salg: 6. sep. 2012
  • Utgivelsesår: 2012
  • Filformat (E-bok): EPUB
  • Emnekategori: Historiske romaner, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
99,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
1830-tallets USA. Den unge kvinnen Margaret Morgan har alle gode utsikter til et lykkelig liv. En forferdelig natt endrer alt dette seg. De splitter familien hennes. De lenker henne fast. De forestiller seg ikke at hun skal slå tilbake. Margaret og hennes tre barn kidnappes fra sitt hjem i Pennsylvania og selges som slaver. Margarets frihet er historien om en uforglemmelig kvinne og mor som har mistet alt, men likevel nekter å gi opp. Romanen er inspirert av en sann historie. Oversatt av Hilde Rød-Larsen Om boken: Vinner av Freedom in Fiction-prisen! McCann beskriver Margarets skjebne i alle dens smertefulle, realistiske detaljer. Jeg ble totalt oppslukt av Margarets styrke, og var oppsatt på å få vite hvordan historien sluttet. - Historical Novels Review Denne gripende fortellingen om en standhaftig kvinne som ikke gir opp selv når utfordringene er overveldende, baserer seg på en sann historie - en hendelse som faktisk indirekte utløste den amerikanske borgerkrigen. McCanns sans for detaljer er stor, og hennes fantastiske evner som forteller støtter seg på grundige historiske undersøkelser. - RT Book Reviews McCann skriver strålende, og det er vanskelig å legge boken fra seg. Margaret er en spennende hovedperson som det er lett å like og lett å identifisere seg med. Som leser blir man veldig opptatt av hvordan det går med henne og barna. - Examiner.com Om forfatteren: Jessica McCann (f. 1970) er frilansjournalist og skribent. Prisbelønte Margarets frihet, som utkom på engelsk i 2011, er hennes første roman. Forfatteren bor i Phoenix, California.
Flere av samme forfatter