Museum of Ice Cream

Museum of Ice Cream
Museum of Ice Cream
  • Forfatter: Jenna Clake
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 64
  • Språk: Engelsk
  • Forlag/Utgiver: SD Books
  • EAN: 9781780375458
  • Utgivelsesår: 2021
  • Andre medvirkende: Clake, Jenna
Se flere produktegenskaper

Kjøp på nett

Bestilles fra England - Sendes fra oss innen ca 10 dager.
Museum of Ice Cream is Jenna Clake's second collection, following her debut Fortune Cookie (2017), winner of an Eric Gregory Award, shortlisted for a Somerset Maugham Award. An uncanny examination of objects, scenes and flavours, these poems explore how food can connect or divide, can feel isolating or terrifying, and what it mean to have a secret.