Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ny hverdag

Våre anbefalinger og beste tips for å fylle den nye hverdagen. Morsomme, inspirerende, spennende og underholdende lese- og spilltips store og små.

For to spillere

Noen ganger er én motspiller alt man trenger for å ha det gøy. Her er noen av våre favorittspill som kan spilles av to spillere.


Anbefalte romaner

En god roman er rene lykkepillen. Disse kritikerroste perlene gjør deg garantert gladere, de utfordrer deg – og gjør deg litt klokere.

De beste familiespillene

Fem underholdende spill som passer vel så godt for unge som for voksne. Ikke bare er de lette å lære, de byr også på mange timer med moro rundt bordet.


Barnas favorittserier

Fem populære bokserier for barn, fulle av eventyr, humor, galskap, helter og merkelige skapninger. Her presenterer vi den første boken i hver serie. Garantert leseglede!

Hagetid

Det er tid for å forberede hagen for vår og sommer. Enten du vil dyrke dine egne grønnsaker eller pryde hagen med vakre stauder og blomster – her er bøkene du trenger.


De beste spillnyhetene

Det kommer stadig nye underholdende, utfordrende og underfundige brettspill på markedet. Her er fem av våre favoritter akkurat nå.

Topp 5 voksenspill

Fem herlige brettspill som passer best når mørket har senket seg og de minste har gått til sengs. Morsomme, utfordrende og litt på kanten.

Barnas spillfavoritter

Underholdende brettspill for barn i alle aldre – fra kjente og kjære klassikere til nye og spennende spillfavoritter.


Anbefalt påskekrim

Vi i Norli elsker et godt mordmysterium eller en psykologisk thriller. Her er noen av våre absolutte krimfavoritter akkurat nå.

Topp 5 krimserier

Hva er bedre enn en god krimbok? En hel krimserie! Disse seriene vil garantert gjøre deg hektet, med masse deilig og nervepirrende underholdning.

Barnas påskekrim

Krim er superpopulært hos yngre lesere. Her er fem anbefalte spenningsserier for unge snushaner og detektiver.