Inspirasjon

Endelig i pocket! Pocketvåren 2022

Er du på utkikk etter de beste bøkene til de beste prisene? Her finner du de billigste bestselgerne - noen av lesernes favoritter er nemlig ute som pocket! Nå kan du få tak i både Lucinda Rileys familiesaga Den savnede søsteren, Katrine Engbergs krim Isola, og mange fler, med myke permer.

3 days ago

Start året med ny krim!

Er du klar for krimåret 2022? Det er vi! Her får du oversikt over årets første og beste krimutgivelser, fra Anki Edvinssons Snøengelen til Tony Gulløvs Bastarden og den nye Kongenes Konge av Wilbur Smith!

6 days ago

Vi lar Ludde ta drittarbeidet

I samarbeid med Ludico AS er Norli med på å teste ut ny robotteknologi. Ved hjelp av datamaskinen Ludde skal Norli-medarbeidere få slippe repetitive og tidkrevende systemarbeid i tillegg til ordinære arbeidsoppgaver. «Vi overlater robotarbeidet til robotene,» sier Hans Erik Krogh-Bjørnerud, økonomidirektør for Norli AS.

6 days ago

Bøkene som hjelper deg å holde nyttårsforsettene!

Godt nyttår! Vi er mange som lar oss motivere av det nye året, men det er ikke alltid lett å vite hvor man skal starte. Norli har bøkene som hjelper deg med nyttårsforsettene for 2022! Få treningsrutinen på plass med Gjerts metode, bli en mesterkokk med En skikkelig digg kokebok 2, eller bruk året på å tjene penger med Hvordan bli rik på et år.

11 days ago

Problemer med farsdagsgave?

14. november er det farsdag! To bøker skiller seg ut som de mest populære for pappa akkurat nå: Trond-Viggos Kroppen for voksne er voksenversjonen av klassikeren Kroppen, som kom ut på 80-tallet. Martin Kolbergs Tillitsmannen har fått massiv pressedekning de siste dagene, og Kolberg forteller ærlig fra innsiden av Arbeiderpartiet gjennom en mannsalder.

Her er flere tips til farsdagsgaver!

28 days ago

Klar beskjed til pappa: Skjerpings!

Elizabeth Sellevold er forlagssjef for Vigmostad Bjørke. Blant hennes innsidetips til julegaver er Kolbeinsøy av Bergsveinn Birgisson, August av Victoria Hislop og Agnes Lovise Matres kriminalroman Til døden. Se flere av hennes anbefalinger her!

1 month ago

Den nye tegneseriegenerasjonen

En helt ny generasjon med unge serieskapere står klare til å fascinere unge lesere fra 9 årsalderen. De er selv vokst opp med manga, W.I.T.C.H. og Valhall, flere har animasjons- og concept art-utdannelse fra utlandet, og andre er selvlærte. Her finner du noen av titlene fra den nye generasjonen tegneserieskapere.

1 month ago

BookTok tipser: Julegaver til ungdommene!

Bøkene They Both Die at the End og Red, White and Royal Blue har nådd til topps på #BookTok, og er å finne sammen med mange andre virale bøker på denne lista med gavetips til unge voksne!

1 month ago

Årets beste spillnyheter

I det siste har det kommet noen skikkelig morsomme, kule og engasjerende brettspillnyheter. Her er våre ti nye spillfavoritter!

1 month ago

Velkommen til Oslos fineste bokhandler!

Norli Universitetsgata har fullført oppussingen og fått kaffebar i andre etasje. Norli Paleet har overtatt lokalene til Tanum Karl Johan, og butikken har blitt bygget om. De to bokhandlene knyttes sammen med en ny passasje. Sammen utgjør tvillingbutikkene Oslos flotteste bokhandel – med et utvalg bøker ingen kan matche!

2 måned siden