Bli med på bakebølgen

Baking er virkelig i vinden om dag. Disse bøkene byr på mengder av gode oppskrifter, inspirasjon, og tips til smakfulle bakverk, for både efarne bakevenner og glade kjøkkenamatører.


Godt brød: Våre beste økologiske oppskrifter

Camilla Kristianslund og Stein Arve Bernes

Økologiske oppskrifter og mange gode tips fra bakerene til Godt brød.

Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Her viser de hvordan du kan lage 40 av deres mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg får du baketips, steg for steg-beskrivelser og gode bakeråd.


Eltefri bakst

Ina-Janine Johnsen

Gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt.

Ina-Janine Johnsen, fra bloggen Mat på bordet, viser deg at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på. Perfekt for deg som vil ha god og sunn bakst. Og det beste av alt: du trenger hverken mye tid, utstyr eller tidligere erfaring.


Surdeig

Casper André Lugg og Martin Ivar Hveem Fjeld

Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.

Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.


Bakeglede

Lise Stenersen

Den populære bloggeren Lise Stenersen viser deg hvor enkelt det er å lage de klassiske norske bakverkene.

Boka inneholder et vell av populære, tradisjonsrike kaker, og for den bakevante er det også med noen morsomme utfordringer, som franske makroner og berlinerboller, samt nykommere som amerikanske blondies og brownies.


Søt bakst

Elin Vatnar Nilsen

Den japanske bakemetoden Tangzhong gir saftig og holdbar bakst ved å tilsette bakverket fuktighet.

En av Norges største bakebloggere, Elin Vatnar Nilsen (krem.no), gir deg sine beste Tangzhong-triks når hun tar for seg den herlige, søte gjærbaksten – det mest populære og etterspurte temaet på bloggen hennes.


Glutenfri baking: Brød og søte favoritter

Susanne Hovenäs og Malin Randeniye

Brød og kaker av alle slag – her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave!

I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på bekostning av smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst.


Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker

Anne-Kat Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld

En bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner.


Den store bakeboka

Din guide til vellykket hjemmebakst.

Den store bakeboka inneholder over 200 oppskrifter på alt du kan ønske deg av bakverk. Boken inneholder også tips og råd om de forskjellige baketeknikkene, pynting, steketider, oppbevaring og en tabell over mål og vekt.