Grønt, sunt og godt

Vegetar- og veganmat blir stadig mer populært. Her finner du et utvalg fargerike kokebøker som alle byr på gode, enkle og varierte oppskrifter som i stor grad er basert på plantebaserte ingredienser.

Veganmat på sitt besteVeganmat på sitt beste

Veganmat på sitt beste

Frokost, lunsj, middag, småretter, kaker, desserter.

En av landets mest populære vegankokker, Jane H. Johansen, gir både fulltidsveganeren og deltidsveganeren hele 100 fristende, næringsrike og lite tidkrevende oppskrifter på plantebaserte retter. Alle uten egg og meieriprodukter.

«Jeg har aldri hatt et så variert, frodig og tilfredsstillende kosthold som etter at jeg ble veganer, og slike godsaker må deles», sier Jane og inviterer deg inn i en spennende matverden!

Grønn bonanzaGrønn bonanza

Grønn bonanza

Potetpizza, sommerruller og blomkålwings.

Mia Frogner tar alle sanser i bruk når hun formidler sitt ektefølte engasjement for de grønne råvarenes muligheter.

I Grønn bonanza møter du hjemlige råvarer som potet, blomkål og gulrot i spennende kombinasjoner med innslag fra andre kulturer. Over 60 fristende oppskrifter får følge av Mias korte personlige tekster om maten, tilberedelsen og nytelsen.

Ren nytelseRen nytelse

Ren nytelse

Gi deg selv og helsen din en velsmakende omstart!

Berit Nordstrand er lege med 25 års klinisk erfaring, foredragsholder og bestselgende forfatter og hun elsker god mat. I denne boka serverer hun 88 nye antiinflammatoriske oppskrifter, og kortversjonen av sin populære Omstart30-teori.

En skikkelig digg kokebok 2En skikkelig digg kokebok 2

En skikkelig digg kokebok 2

Nominert til Årets Kokebok 2020!

Oppfølgeren til storselgeren En skikkelig digg kokebok byr på enda mer kjøttfri favorittmat. 300 norske testfamilier har deltatt i utviklingen av disse 100 digge, kjøttfrie matrettene med ingredienser som er enkle å få tak i.

Sykt billigSykt billig

Sykt billig

Kjersti har lang erfaring med å spare penger. Mari har lang erfaring med å lage mat. Nå har de slått de seg sammen og levert en kokebok som gir deg alle verktøyene du trenger for å spare penger på mat.

Sykt billig forklarer hvordan du kan spare mye penger på å venne deg til noen gode vaner. Boka leverer nyttige tips som er enkle å implementere, og ikke minst inneholder den 90 plantebaserte middagsoppskrifter som er testet på både barn og voksne.

Sunt og diggSunt og digg

Sunt og digg

Med denne boka gir Emilie oss det hun selv har savnet: Kunnskapen og tryggheten vi trenger for å gi kroppen og hodet det som bygger oss opp!

Du får over 80 digge oppskrifter, og ernæring gjort enkelt og forståelig. Alt med grunnlag i Emilies kostholdsfilosofi: Vi må velge mat som er bra for både kroppen, jorda og sjela