Norli anbefaler

Høstens beste kokebøker

Kom høsten i møte med disse velsmakende kokebøkene fra noen av våre fremste matprofiler. Her får du tips til god, sunn og rask hverdagsmat – og inspirasjon til maten som får gjestene til å forsyne seg både to og tre ganger.

Kjempesmart – Helt enkelt

Hvem av oss har tid til å lage mat helt fra bunn av hver eneste dag?

I Kjempesmart – Helt enkelt gir Ida deg tipsene som sikrer deg de herligste måltider i travle dager. Med litt planlegging kan du raskt trylle fram de beste rettene uten at du trenger å starte kokkeleringen helt fra bunnen. Matlagingen blir på denne måten smartere, sunnere og enda bedre enn før.

Følg Idas tips og frigjør tid til de du er glad i, og få mer overskudd i hverdagen!

På deling

Mat vi lager når vi har folk til bords

Første gang Sultne gutter traff hverandre, delte de en hamburger. Siden har de delt det meste.

På deling er resultatet av utallige brunsjer, middager og småfuktige kvelder. Her finner du rettene Sultne gutter setter på bordet når de inviterer. Rettene er delt inn i bord med tanke på smakssammensetning og praktisk gjennomføring.

Christer redder hverdagen - SIGNERT ved nettbestilling

Digg mat hele uka

Glad i digg mat? Da vil du elske kokeboka Christer redder hverdagen – digg mat hele uka!

Stjernekokk Christer Rødseth kalles ofte Norges Jamie Oliver. Han har vært kaptein på kokkelandslaget, jobber som kjøkkensjef og er kjent for sine mange tv-opptredener. I denne boka har han samlet sine beste hverdagsoppskrifter – maten han selv spiser på en helt vanlig tirsdag. Christer mener nemlig at livet er for kort til å lage og spise kjedelig mat, og gir deg enkle triks, kokkehemmeligheter og smarte snarveier til mat som smaker helg – hele uka.

Forventes i salg 20.09.2021.

Moillkos i mørketida

Dronningen av hverdagsluksus leverer igjen kvalitetsbakst i en drøm av en bok. Moillkos i mørketida handler om hvordan få inn mer hverdagsluksus og kos i hverdagen, helt inn i juletida. Det samme er kortreist mat og gode tradisjoner.

– Det er en miks av brød, kaker og småretter, samt salater og varmretter. Jeg er jo også veldig glad i å samle mennesker rundt et bord, så jeg har også med tips til hvordan man lage godsaker sammen – både til julekalender og til å gi bort til venner. Det sosiale aspektet ved matlaging har alltid vært viktig for meg, forteller Camilla.

Trines kokebok for unge kokker

Etter skoletid - middag - fredagskos - kaker og søte saker

Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største og mest respekterte matblogger, Trine Sandberg.

Med Trines kokebok for unge kokker vil hun inspirere familiens 10-16-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. I denne boka har hun samlet rundt 65 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom.

Hellstrøms GRØNNE hemmeligheter

Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle.

I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet.

Forventes i salg 04.10.2021.

Skikkelig norsk - SIGNERT ved nettbestilling

Kjappe, enkle og digge hverdagsmiddager

Lag noe nytt til middag av det du allerede putter i handlekurven!

De tidligere Masterchef-deltagerne Truls og Simen viser deg at du kan lage lekker, velsmakende mat på en enkel måte. Skikkelig norsk er en hyllest til norsk matkultur, og boken børster støvet av gamle klassikere ved å gi dem en ny vri. Boken baserer seg på våre vaner og har norske råvarer i fokus, gjerne krydret med spennende innslag fra andre verdenskjøkken. 

Fra jord til bord

100 sunne og bærekraftige oppskrifter

Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg!

Gry Hammer – bestselgende forfatter av boka Fermentering, matentusiast, yogalærer og kursholder – jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil si naturlig mat som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langkokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. Her lærer hun deg hvordan du kan gjøre det samme - på dine premisser.