Lag din egen drømmegarderobe

Høstens nye sy- og strikkebøker!

Her er bøkene som inspirerer og lærer deg å sy og strikke drømmegarderoben – til deg selv og de du er glade i. Enten du er nybegynner eller viderekommende, byr disse bøkene på praktiske tips og oppskrifter for lekre, fargerike og praktiske klær.

Syboka - SIGNERT ved nettbestilling

Lær alle triksene for å bli en miljøvennlig syer!

Fæbrik Syboka inneholder alt du trenger for å sy de fineste plagg. Du lærer alle teknikkene du trenger, og du får mønstre og steg-for-steg-oppskrifter på bluser, kjoler, jakker, jumpsuit, bukse, sett, skjørt og veske. Fæbrik holder deg i hånda hele veien – enten du vil prøve deg på en nybegynnervennlig Jenny-jakke eller den litt mer avanserte Bergtun-buksa.

Forventes i salg 12.10.2021.

Gjenbruk med Ingrid & Ingrid

Javisst går det an å bygge opp en garderobe med bare brukte klær! Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne gir deg sine beste tips til hvordan du hopper av fast fashion-karusellen, og heller skaper deg en garderobe som varer.

Boka guider deg til å finne brukte klær som passer din stil, enten du elsker å gå på skattejakt på loppemarkeder, eller du aldri har kjøpt brukte klær før. Ved å skaffe deg brukte klær i stedet for å kjøpe nytt, og ta godt vare på plaggene dine, får du en mer bærekraftig garderobe.

Plagg som passer perfekt

Med denne praktiske syboka kan du sy noe som passer helt perfekt til akkurat din kroppsform. Enten du er liten og tynn, størrelse 4XL eller du er en kombinasjon av størrelser, får du hjelp til å skreddersy dine egne drømmeplagg.

Boka er lagt opp slik at en nybegynner skal kunne lære seg å sy klær fra bunnen av og bruke boka som et oppslagsverk, mens den mer erfarne kan kose seg med detaljer og passform, og bygge opp en hjemmesydd garderobe.

KlompeLOMPE bursdagsfest

Strikk en bursdagsgave og skap stemning med inspirasjon fra KlompeLOMPE!

Få ting er så populære som hjemmestrikkede gaver til bursdagen. Og hvorfor ikke pynte til selve bursdagsfesten med inspirasjon fra KlompeLOMPE? Her får du kreative ideer til både barnebursdagen og til voksenbursdagen med venninner. Boka inneholder oppskrifter på plagg som er fine å gi bort og plagg som er flotte å ha på i bursdag.

Bittas beste

Strikkeoppskrifter

Her får du godbitene fra en lang rekke avholdte strikkebøker: Utvalgte kluter, sokker, strømper, luer, sjal, skjerf og votter. Bare de aller beste og mest populære av Bittas oppskrifter har fått plass her, de som strikkere over hele landet har kåret til sine absolutte favoritter. Her er noe for enhver smak: Enkle oppskrifter, mer krevende og forseggjorte og i alle slags farger, med ulike mønstre og laget av ulike typer garn.

Alle mønstre er kvalitetssikret av faste teststrikkere, og i tillegg til de instruktive diagrammene er boka rikt illustrert.

Heilt spesiell

Sy til flokken din

Nå kan du sy til hele flokken din med mønster fra Heilt Spesiell. I denne boken får du 40 ulike oppskrifter på alt fra søte babyplagg til kjoler, bukser, gensere og topper. Størrelsene spenner fra 50 til 170 cm for barn og ungdom og fra 3XS til 3XL for dame og herre. Godt gjennomarbeidede oppskrifter og oversiktlige detaljbilder gjør at du enkelt klarer å skape de samme plaggene hjemme.

Unik strikk med farger og struktur - SIGNERT ved nettbestilling

I Unik strikk med farger og struktur presenterer Inga Semmingsen og Sigrid Marie Blom plagg og tilbehør som skiller seg litt ut. Her er det bare å glede seg til herlige fargekombinasjoner og lekre detaljer, nydelig strukturstrikk og moderne flettemønstre!

Inga og Sigrid Marie har designet hele åtte nydelige og unike kolleksjoner med voksenstrikk, samt strikkeskatter til de minste i familien.

Forventes i salg 27.09.2021.

Garntopias lille rosa - SIGNERT ved nettbestilling

En strikkejournal

Garntopias lille rosa er strikkejournalen du alltid vender tilbake til.

Hvorfor er det viktig med prøvelapp? Hva er egentlig strikkefasthet? Hvordan går du frem for å velge riktig garn til en oppskrift? Dette er bare noe av alt du får svar på i denne boken. For det er nemlig ikke skummelt å tilpasse en oppskrift slik at den kan passe nettopp deg – når du har noen som guider deg gjennom det.

Forventes i salg 09.10.2021.