GRATIS frakt på alle varer ut oktober! Les mer her

På norli.no finner du alt du trenger for å lage de fineste, mest personlige og kreative gavene. Julen er en høytid full av forventninger til hva som ligger under treet, og vakker innpakning er halve gaven. Vi har julegavepapir preget av høytidens farger, tradisjonelt kraftpapir prydet med snøkrystaller, reinsdyr og juletrær, og moderne julegavepapir med glitter og eksklusivt design. Velg din stil og sett ditt personlige preg på årets julegaver.


Gavepapir: 3 for 2 i Norlis bokhandler

Gjelder kun i Norlis bokhandler, ikke norli.no

Elegante, nordiske og stilrene Stefan Papir er et nytt merke hos Norli, og utvalget finner du på norli.no og i utvalgte butikker.

Paperchase er Storbritannias ledende merkevare på papirprodukter med masse kreativt innen innpakning og gavetilbehør. Norli er eneste forhandler i Norge!

Nå er det 3 for 2 på gavepapir i alle Norlis bokhandler. Reserver dine favoritter med Klikk og hent.
Tilbudet gjelder kun i butikk, ikke på norli.no.


Tradisjonell jul: Kombiner gjerne ulike bånd for enkelt å pynte opp det tradisjonelle, grove og vakre kraftpapiret!

Utradisjonell og leken jul: Velg deg et sprekt gavepapir og kombiner med en kul rosett for å gi gaven enda mer særpreg!

Minimalistisk jul: Gjør det stilrent og elegant med tidløst papir, enkelt bånd og kanskje en liten grankvist?

LES MER

Skriv julekort! Julekort fra venner og familie settes ekstra stor pris på nå som vi ser hverandre sjeldnere. Se vårt store utvalg på norli.no!

Dårlig tid? Vi har nydelige gaveposer du kan kjøpe sammen med gaven, slik at du uansett er garantert vakre gaver under treet i år.

Norli har alt du trenger til julegavene: STORT utvalg av gavepapir, mange forskjellige gavelapper, gavebånd i glitter/plain/med mønster, hamptråd og et rikt utvalg rosetter.