Strikkebøker fra KlompeLOMPE

Med KlompeLOMPE har Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland skapt Norges mest populære strikkeblogg. I KlompeLOMPES strikkebøker finner du lekre og bruksvennlige plagg til alle anledninger og alle årstider.


KlompeLOMPE: Snøsøsteren strikkebok

Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland

Strikk vakre plagg fra Snøsøsteren-universet til barn og voksne!

Strikkeoppskriftene er inspirert av julebokklassikeren Snøsøsteren. Basert på Lisa Aisatos tegninger har KlompeLOMPE designet flotte strikkeplagg. Boka er vakkert designet og er illustrert med tegninger av Lisa Aisato.

Å strikke Snøsøsteren-plagg vil gi den rette adventsstemningen og bli populære julegaver.

KlompeLOMPE: Strikk til små og store anledninger

Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland

I denne nye boka har KlompeLOMPE designet plagg til årets store og små begivenheter.

Her er festklær til 17. mai og bursdag, lette plagg til sommerferien og lunere plagg for skolestart, høst og vinter. Og for den som har KlompeLOMPEgarn igjen fra tidligere strikkeprosjekter, inneholder boka oppskrift på den aller fineste restegarngenseren!

KlompeLOMPE: Strikkefest

Gjør strikkingen til en fest! Her er oppskrifter både for nybegynneren og for den erfarne som ønsker å imponere litt ekstra. Plaggene er for hele familien.

KlompeLOMPEs Sommerbarn

Oppskrifter på myke og lette plagg som barna kan bruke i sommerhalvåret. Plaggene strikkes i tynt merinogarn og blandingsgarn med bomull, som gjør at de verken klør eller blir for varme.

Flere strikkebøker fra KlompeLOMPE