Sommermat

Her er bøkene du trenger for å lage god, sunn, fargerik og fristende mat i sommer, enten du fortrekker grillet kjøtt, eller ren, plantebasert mat – eller turmat for den saks skyld.


Linn Stokstad

Spis deg til mer energi!

Linn Stokstad, kjent som Sprudlende sunn, er ernæringsrådgiver og arbeider med mennesker som ønsker å endre livsstil. I denne boken får du vite hva du skal spise for å lage fest i kroppen, slik at du møter dagene mer opplagt og sprudlende.


Jan Ivar Nykvist

Grilling betyr ikke nødvendigvis bare pølser, hamburgere og store kjøttstykker. Her byr Jan Ivar Nykvist, fire ganger Norgesmester i grilling, på inspirerende oppskrifter på alt det andre man kan legge på grillen: enkelt, smakfullt – og sunt!


Linda Doeser

En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter.

Boka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser. Med register.


Erling Kagge

Kunsten å imponere med et stormkjøkken.

Ny utgave av den populære boka der Erling Kagge forteller om hvordan man kan lage fristende mat på tur. Primitive kjøkkenforhold er ingen hindring for å servere god mat. Her finner du nærmere 100 gode grunner til å la suppeposen bli hjemme neste gang du drar på tur.


Trond Svendgård

Sanketips og oppskrifter fra veikant, skog og skjærgård.

Bli med kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, på en inspirerende tur på jakt etter viltvoksende godsaker. Boken er gjennomillustrert, og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og hva som kjennetegner dem.


Vidar Bergum

Vidar Bergum er bosatt i Istanbul, hvor han bl.a. driver matbloggen Et kjøkken i Istanbul (etkjokken.com). Denne bestselgende boken er en inspirerende introduksjon til moderne og tradisjonell mat fra Tyrkia og Midtøsten. Mat med de herligste krydderdufter og smak.


Ida Gran-Jansen

Hele Norges mat-Ida har samlet sine aller beste oppskrifter. Rettene passer til enhver anledning: kosemat til helgen, enkle hverdagsretter, gryteretter til venner og familie og de lekreste kaker og luftigste bakster til festen – eller bare til deg selv.


Irina Smit

Ren, plantebasert mat du kommer til å elske.

Kokk og gründer Irina Smit deler sin store lidenskap for ren, næringsrik og fargerik mat! Mellom permene finner du hennes beste oppskrifter til glede for deg og hele familien basert på rene råvarer.