De beste spillnyhetene

Det kommer stadig nye underholdende, utfordrende og underfundige brettspill på markedet. Her er fem av våre favoritter akkurat nå.


Tegn & Gjett Extreme

Du har aldri hatt det mer moro med en penn!

Dette er et absurd og morsomt familiespill hvor terningen avgjør om du skal feste pennen rundt hodet, armen eller benet. Eller om du skal bruke den vinglete pennen. Så er det bare å begynne og tegne. Den som gjetter flest riktige vinner spillet.

For 4+ spillere, fra 12 år.


Spillmagasin - Fjols Til Fjells

Fem spillklassikere samlet i en eske.

Denne spesialutgaven inneholder tidløse Yatzy, Stigespill, Ludo, kortspill og Mikado

For 2-6 spillere, fra 6 år.


0-100

Et morsomt og fartsfylt kunnskapsspill hvor svaret alltid er et tall mellom 0 og 100.

Hvis du ikke vet svaret, gjør et anslag - den nærmeste vinner. En utviklende, ny og underholdende måte å tilegne seg kunnskap på ved å fundere, anslå og gjette sammen med de andre. Inneholder omtrent 1100 utfordrende og morsomme spørsmål.

For 2-6 spillere, fra 14 år.


Farmen - Kampen For Tilværelsen

Prøv deg som deltaker i Farmen!

Spillet har en morsom og litt annen vri enn TV-serien, men du kjenner deg fort igjen, og vil kjempe med nebb og klør for å gå av med seieren i finalen. Bløff og se om motspillerne tør å utfordre deg. Hvem samler flest kniver og vinner spillet?

For 2-5 spillere, fra 7 år.


Mesternes Mester

Har du det som kreves for å bli Mesternes mester?

I spillet basert på den populære NRK-serien settes du på prøve i seks vidt forskjellige konkurransegrener – øvelser som krever vilje, raske reaksjoner, utholdenhet og konsentrasjon. I enkelte momenter velger du motstanderen din selv, i andre konkurrerer alle mot alle.

For 2-6 spillere, fra 10 år.