Testvinnende brettspill

Det kommer en rekke gode brettspill hvert år. Dette er noen av de beste nyhetene – i følge norske spillanmeldere.


Pool Party

Et morsomt barnespill som bringer frem minnene om sommeren. Det er varmt, og badebassenget kaller. Det er tid for en kanonball-konkurranse... men pass på! Med for mange i bassenget kan vannet flyte over sine bredder, og kaste ut alle som befinner seg inni. Vær den første spilleren som klarer å få tre av sine svømmere i vannet samtidig for å vinne!.

For 3-6 spillere, fra 6 år.


Hanabi

I Hanabi må spillerne arbeide sammen for å sette sammen et vakkert fyrverkeri. Ikke nok med at krutt, lunter og raketter har blitt blande sammen til en skikkelig smørje, men hver spiller må holde kortene motsatt vei!

Norsk utgave i eksklusiv tinnboks.

For 2-5 spillere, fra 8 år.


0-100

Et morsomt og fartsfylt kunnskapsspill hvor svaret alltid er et tall mellom 0 og 100.

0-100 er en en utviklende, ny og underholdende måte å tilegne seg kunnskap på ved å fundere, anslå og gjette sammen med de andre. Inneholder omtrent 1100 utfordrende og morsomme spørsmål.

For 2-6 spillere, fra 14 år.


Virvar

«Et genialt memoryspill som er fantastisk trening for ferske hjerner og underholdende også for gamliser som knapt har plass til mer inni skolten.» – Aftenposten

Har du hukommelse som en elefant? Du har bare 60 sekunder på deg til å huske hvor de tolv symbolene skjuler seg. Symbolene bytter plass på spillebrettet hele tiden, så her blir det virvar. 

For 4+ spillere, fra 8 år.


Second Chance

«Alle som har spilt Tetris, vet at det finnes få aktiviteter som er mer engasjerende (og til tider frustrerende).» – Aftenposten

Second Chance er et raskt og morsomt spill hvor du skal fylle et rutenett.

Hvilken rute er best? Marker en rute på rutenettet ditt hver runde og unngå å etterlate tomme firkanter. Hvis ingen av rutene passer, får du en ny sjanse som kan redde deg!

For 1-6 spillere, fra 6 år.


Tokyo Highway

«Gøy spill for hele familien. [...] Enkelt å lære og passer for de fleste.» – TV2 Hjelper Deg

I dette originale familiespillet gjelder det å bygge en motorvei og plassere sine biler i den japanske storbyen. Første spiller som klarer å plassere alle bilene sine på veien er vinneren. Her kreves det både balanse i fingertuppene og kreativ bygningsstrategi.

For 2-4 spillere, fra 8 år.


Magic Maze

«Et hektisk samarbeidsspill, som oppleves som friskt og nyskapende.» – TV2 Hjelper Deg

Magic Maze er et kritikerrost, originalt og morsomt samarbeidsspill hvor en trollmann, en barbar, en alv og en dverg blir frastjålet sine eiendeler og må plyndre det lokale kjøpesenteret.

For 1-8 spillere, fra 8 år.


Tegn & Gjett Extreme

«Genialt tegnespill som fornyer sjangeren.» – Aftenposten

Grip din uregjerlig penn og tegn i vei i dette absurde og morsomme familiespillet.

For 4+ spillere, fra 6 år.


Decrypto

I Decrypto skal spillerne samarbeide i to lag, og konkurrere om å bli det første laget som korrekt tolker ulike kodede meldinger presentert til dem via lagkameratene, dette samtidig som de forsøker å knekke kodene til det andre laget.

For 3-8 spillere, fra 12 år.


Don't Wake Daddy

Hvem kan motstå en lekker sjokoladekake? I hvert fall ikke barna! Pappa har nettopp sovnet og ligger og snorker i senga si, og de små bøllene ser sjansen til å komme seg til kjøleskapet og stjele kaka. MEN PASS PÅ FELLENE! OG IKKE VEKK PAPPA!

For 2-4 spillere, fra 5 år.