Effektiv trening i en travel hverdag

At trening er positivt er det ingen tvil om. Men så var det dette med å finne tid, da. Her er et utvalg bøker som inspirerer til en aktiv hverdag, og som med motverende og morsomme øvelser viser hvor enkelt det er å trene effektivt i en travel hverdag.

Catrine Collins - Trening i tidsklemmaCatrine Collins - Trening i tidsklemma

Trening i tidsklemma

Effektiv trening med @instacatrine.

Catrine Collins, bedre kjent som @instacatrine, er personlig trener og en av landets største treningsinfluencere. Lidenskap for mestring, glede og menneskers helse står i fokus, og hun slår et slag for hjemmetrening og viktigheten av hverdagsaktivitet.

I denne boka deler Catrine sine metoder og viktigste verktøy og ikke minst: øktene som funker, uansett hvor lite tid eller utstyr du har.

Ulrik Wisløff - SuperkondisUlrik Wisløff - Superkondis

Superkondis

14 uker til ditt livs toppform.

Visste du at du ved hjelp av intensiv intervalltrening kan senke din biologiske alder med opptil 30 år? Denne boka inneholder et 14-ukers treningsprogram som effektivt gir deg bedre kondis, en sunnere helse og en yngre kropp. Programmet er utviklet av professor Ulrik Wisløff ved NTNU og er testet av flere millioner mennesker over hele verden.

Lene Alexandra Øien - Sterkere på 12 ukerLene Alexandra Øien - Sterkere på 12 uker

Sterkere på 12 uker

Spis mer, bli sterkere, og forbrenn fett.

Bli sterkere på 12 uker med Lene Alexandra som din personlige trener. Som coach har hun siden 2011 hjulpet hundrevis av mennesker med å bli sterkere, både fysisk og mentalt, få bedre helse og se bedre ut.

Boka inneholder beskrivelse av de beste styrketreningsøvelsene og konkrete planer for hvordan øvelsene settes sammen for å gi best mulige resultater.

Jørgine Massa Vasstrand - Råsterk hjemmeJørgine Massa Vasstrand - Råsterk hjemme

Råsterk hjemme

Tren med Funkygine i stua di.

Boka for deg som vil bli sterkere, smidigere og sprekere hjemmefra, helt uavhengig av fysisk form, erfaring og utstyr. Råsterk hjemme er full av effektive, tøffe og morsomme treningsprogram på 10, 20 og 30 minutter.

Jørgine, bedre kjent som Funkygine, er en av Norges største influencere. Hun ønsker å inspirere sine følgere til å bli litt sprekere, samtidig som de nyter hverdagen og de små gledene.

Desirèe Andersen - Fit på 30 dagerDesirèe Andersen - Fit på 30 dager

Fit på 30 dager

Kost- og treningsplanen som virker.

Hvor fit kan du bli på 30 dager? Desirèe Andersen, kjent fra suksessbloggen Fitfocus.no, gir deg det du trenger for å få en lettere, sunnere og sprekere livsstil.

Her får du Desirèes populære oppskrifter og treningsøvelser samlet. Fire ukemenyer med praktiske handlelister som kan få plass i en travel hverdag. Treningsopplegget kan du tilpasse dine mål og din hverdag, enten du trener i studio eller hjemme.

Pia Seeberg - Trening etter fødselPia Seeberg - Trening etter fødsel

Trening etter fødsel

Fysisk og mental styrketrening.

Lyst til å få tilbake din gamle kropp? Eller vil du komme i enda bedre form enn noen gang? Bli den beste versjonen av deg selv med denne powerboka for nybakte mammaer!

Trening etter fødsel er proppet med smarte tips, råd og treningsprogrammer, og gir deg masse inspirasjon og kunnskap om alt fra fysisk og mental trening til kosthold og søvn.

Camilla Aastorp - TreningsdagbokaCamilla Aastorp - Treningsdagboka

Treningsdagboka

Camilla Aastorp

Nå målene dine.

Treningsdagboka er proppet med girl power, gir store doser inspirasjon - og heier på deg når du trenger det som mest. Når du loggfører øktene dine, får du muligheten til å klappe deg selv på skulderen og være stolt av innsatsen du har gjort for å ta vare på deg selv. You go, girl!

Camilla Aastorp er PT, foredragsholder og en av Norges mest populære influensere.

Jann Post - Et steg foranJann Post - Et steg foran

Et steg foran

Veien til varig løpeglede.

Etter mange år med usunn livsstil fant Jann Post tilbake til løpegleden. Han elsket følelsen av stigende form, fikk mer overskudd og taklet stress bedre.

I denne boka deler han både egne erfaringer og kunnskap han har samlet gjennom samtaler med eliteutøvere og trenere. Han skriver om hvordan du kommer i gang, overvinner sviktende motivasjon, trener variert og effektivt, og ikke minst hvordan du får gjennomført løpeturen i en travel hverdag.

Bente Helene Schei - Yoga for glede og energiBente Helene Schei - Yoga for glede og energi

Yoga for glede og energi

Med meditasjons- og pusteteknikker.

Ønsker du å lære mer om yoga og meditasjon? Er du nysgjerrig på effekten av de ulike øvelsene og leter etter praktiske råd og tips?

Yoga for glede og energi er for deg som har gjort litt yoga tidligere. Her finner du programmer med yogaøvelser og meditasjons- og pusteteknikker du vil ha stort utbytte av i hverdagen.

 Leslie Kaminoff og Amy Matthews - Yoga anatomi Leslie Kaminoff og Amy Matthews - Yoga anatomi

Yoga anatomi

Internasjonal bestselger.

En illustrert yogaguide til posisjonene, beveglesene og pusteteknikkene. Denne boka gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte.

Uansett om du er nybegynner eller har praktisert yoga i mange år, er Yoga anatomi et uvurderlig referanseverk.