Skyggebilder

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (2)
Skyggebilder
Skyggebilder
  • Forfatter: Julia Heaberlin
  • Innbinding: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm
  • EAN: 9788202604646
  • Kom i salg: 15. nov. 2018
  • Utgivelsesår: 2018
  • Filformat (E-bok): EPUB
Se flere produktegenskaper
179,-

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
En seriemorder som hevder å være dement. En mystisk ung kvinne som trenger svar. En roadtrip i Texas med et blodflekket kart. Hva kan gå galt?
En besatt ung kvinne har ventet halve livet ? siden hun var 12 år? på dette øyeblikket. Hun har planlagt til minste detalj. Nå er hun nesten helt sikker på at mannen som kidnappet og myrdet søsteren og mange andre jenter sitter i passasjersetet ved siden av henne i bilen. De skal på tur.
Carl Louis Feldman er dokumentarfotograf. Han er dement, men det er ikke helt sikkert. Og han er høyst sannsynlig seriemorder. Den unge kvinnen hevder å være datteren han ikke har sett siden hun var barn. Han tror henne ikke.
Han har ingen minner om at han drepte jenter over hele Texas, på steder hvor han tok uhyggelige fotografier. Hun tror ham ikke.
Er han en løgner eller en fortapt gammel mann? Er han en patologisk svindler? Eller er hun det?

«Julia Heaberlins Skyggebilder er en overveldende og skummel thriller som umiddelbart kryper under huden på deg. ? En skremmende pageturner av en thriller fra en mester innen psyckologisk suspense.» ?Karen Dionne, bestselgende forfatter

«Nydelig skrevet og herlig skremmende.» ?Sarah Pinborough, bestselgende forfatter

«Denne boken hjemsøkte meg. ? Jeg elsket den!» ?C. J. Tudor, forfatter av Krittmannen
5 stars
5 av 5 stjerner (2) 5 0 5 2
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.