Smak av sommer

Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (3)
  • Antall sider: 283
  • Forfatter: Nigella Lawson
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202259198
  • Utgivelsesår: 2006
  • Tittel på originalspråk: Forever summer
  • Andre medvirkende: Lawson, Nigella (for) ; Tinslay, Petrina (ill) ; Bølgen, Tordis (ove) ; Jahr, Mette-Cathrine (ove)
  • Utgave nr.: 2
  • Emnekategori: Kokebøker av kjente personer
Se flere produktegenskaper
279,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Tomt på Nettlager. Sjekk klikk og hent
Smak av sommer handler om å ta med seg den dovne, varme sommerfølelsen til forblåste høstkvelder, kaldt vintermørke og gryende vårdager. Hvem har sagt at sommermat bare hører sommeren til? Nigellas matlaging kjennetegnes av frisk og leken oppfinnsomhet. Den er variert og innbydende. En frodig kurtise av alle sanser. Fra saftige spanske og italienske retter til Midtøstens duftende meze, lam tilberedt på marokkansk vis eller rekecurry à la Mauritius. For ikke å snakke om gode norske jordbær med fløte, eller mer eksotiske
varianter av iskremer og desserter som bare smelter i munnen.
Stikkord er enkelhet, ferske råvarer, nytelse, ukomplisert tilberedning, avslappede måltider – lett å lage, lett å spise! Ren sommerlykke!






Rød mulle med sursøt revet salat
Vi er i en rosafarget himmel her – det lyserøde fiskeskinnet glinser som en Barbie-havfrues hale mot salaten av revet papaya, rød chilipepper, gulrot og vårløk, drysset med hakkede peanøtter i rødbrunt skall.
2 små muller, enten hele eller filet med skinn (annen småfisk kan også brukes)
til salaten:
4 ss thailandsk fiskesaus
saften av 1 lime
1 ts sukker
50 g rå peanøtter med rødbrunt skall, hakket
50 g (eller en kvart) grønn papaya, i tynne strimler
2 små gulrøtter, skrelt og i tynne strimler
2 vårløk, i tynne strimler
en liten bunt koriander, hakket
1 lang rød chili, uten frø og i tynne strimler
Snitt fiskeskinnet hvis fisken er hel, eller legg filetene på folie, og enten grill dem eller stek dem i ovnen på 200 °C i ca 10 minutter. Legg fisken over på serveringsfat.
Bland alle ingrediensene til salaten. Legg den i en haug oppå den hele fisken eller server filetene på en seng av salat.
Fisk og salat til 2 personer.
4 stars
4 av 5 stjerner (3) 4 0 5 3
5 stars
33%
4 stars
33%
3 stars
33%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.

Flere av samme forfatter
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.