Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Spill Politisk Ukorrekt

Politisk ukorrekt
Spill Politisk Ukorrekt
Spill Politisk Ukorrekt
  • Nivå: 18+
  • Serienavn: Politisk ukorrekt
  • EAN: 7090033004147
349,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-3 virkedager
Advarsel: Har du lett for å bli krenket? Da er dette spillet ikke for deg! Garantert langt over streken! Spillet dyrker den sprø og rå humoren som settes pris på av unge mennesker uten tøyler. Det egner seg godt sammen med alkohol. Spillet kan virke støtenede, men det ligger en dobbel bunn i spillet, for grensen av det akseptable. Politisk ukorrekt skaper heftige og absurde situasjoner rundt bordet. I PU er det ingen riktige eller gale svar. Kun dommerens humor avgjør hva som er rundens morsomste svar. Alle er dommere etter tur. Spillets 550 kort gir utallige overraskende, fantasifulle og forhåpentligvis 100% politisk ukorrekte kombinasjoner. Politisk ukorrekt er inspirert av det svært populære amerikanske spillet Cards Against Humanity. Advarsel: Tolker du alt i verste mening, er du prippen eller lett å krenke, bør du ikke spille Politisk Ukorrekt. PU egner seg ikke for en kosekveld med svigermor, eller på konfirmasjonsleir. Du er advart! For 4-12 spillere

×

Finn bokhandelen du ønsker å hente i:

Loading...

eller

Velg Norli bokhandel:
×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Klikk & Hent

Finn bokhandelen du ønsker å hente i

Loading...
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...