Stakkar - SIGNERT ved nettbestilling sendt i posten

roman

Innbundet
Bokmål
Stakkar - SIGNERT ved nettbestilling sendt i posten
Stakkar - SIGNERT ved nettbestilling sendt i posten
 • Forfatter: Matias Faldbakken
 • Format: Innbundet
 • Antall sider: 183
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Forlaget Oktober
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788249525553
 • Kom i salg: 23. sep. 2022
 • Utgivelsesår: 2022
 • Andre medvirkende: Faldbakken, Matias (for)
 • Utgave nr.: 2
 • Emnekategori: Moderne litteratur, Narrative emner: oppvekst
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 393,- Ordinær pris 449,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
En gang for ikke lenge siden kom et barn, stakkar, krypende ut fra skogen. Ungen kløv opp grøftekanten og begynte å lunte på måfå bortetter grusveien. Det var et sørgelig skue.

Den ensomme fostergutten Oskar jobber for kost og losji på bruket til Aud og Olav Blum. En dag oppdager Oskar et barn i skogen, en utemmet unge, som han fanger og tar med seg hjem. Ungen lider av veksthemming og er nesten helt uten språk. Men under Oskars forpleining begynner den å utvikle seg i en rasende fart.

Stakkar er en kjærlighetsfabel og en dannelsesroman på skakke, skrevet med stor forestillingskraft, språklig overskudd og en særegen blanding av glød og ironi.

«Genuint spennende! [...] Grøssende grusomt og vanvittig morsomt fra en av våre aller mest originale forfattere. [...] trolig det mest barokke og samtidig skittenrealistiske du vil komme over i årets bokhøst! [...] Noe av det fineste med å lese Matias Faldbakken er at du ikke aner hvilken vei fortellingen vil ta. Du vet bare at det blir bra. Veldig bra. [...] Er du klar for høstens desidert mest spennende og særegne leseropplevelse, er det bare å kaste seg over en «Stakkar».»
– Sindre Hovdenakk, VG

«Faldbakken trollbinder [...] Matias Faldbakkens nye roman er medrivende fortalt med stilistiske virkemidler fra folkeeventyrene. [...] Faldbakken fører et språk som er så visuelt og så stilistisk presist at man tar seg i å nyte de enkelte setninger. [...] det har vært en fryd å følge med på ferden.»
– Inger Bentzrud, Dagbladet

«Årets mest elleville roman [...] En herlig og crazy fortelling om et kjærlighetsforhold mellom to bortkomne mennesker. [...] Romanen er corny og vilt original, det er rå realisme og et eventyr om utenforskap med mennesker som du helt sikkert ikke har i din omgangskrets. Ingen skriver som Faldbakken.»
– Stein Roll, Adresseavisen

«Matias Faldbakken skriver skarpt, morsomt, kløktig, kult, rått, originalt, burlesk, anti-urbant. Og vakkert. [...] Stakkar er en eiendommelig roman som tar et godt spenntak på leseren.»
– Mia Bull-Gundersen, Bok365

«Fengslande fabel om oppvekst i naturtilstanden [...] ei original og godt fortalt historie, med dryge spenningskurver og ei handling det er uråd å gjette seg til. [...] Dette forfattarskapet tek stadig uventa vendingar. Eg ventar med spenning på kvar vi skal dra neste gong.»
– Marta Norheim, NRK

«Matias Faldbakken overraskar i storarta roman [...] utfordrar lesarens forventningar i rik roman om normalitet og traume.»
– Rolv Nøtvik Jakobsen, Vårt Land×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.