Tonedød - SIGNERT ved nettbestilling sendt hjem

Innbundet
Nynorsk
5 stars
5 av 5 stjerner (6)
Tonedød - SIGNERT ved nettbestilling sendt hjem
Tonedød - SIGNERT ved nettbestilling sendt hjem
 • Forfatter: Randi Fuglehaug
 • Format: Innbundet
 • Antall sider: 354
 • Språk: Nynorsk
 • Forlag/Utgiver: Kagge forlag
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788248929208
 • Kom i salg: 14. jan. 2022
 • Utgivelsesår: 2022
 • Andre medvirkende: Fuglehaug, Randi (for)
 • Emnekategori: Krim med kvinnelige hovedpersoner
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 349,- Ordinær pris 399,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Ein verdsberømt saksofonist fell død om på scenen under Vossa Jazz. Etterforskinga rykker idylliske Voss ut av påskefreden, og den eigenrådige journalisten Agnes Tveit hamnar midt oppi eit livsfarleg drapsmysterium.

Saksofonisten Marta Tverberg fell død om på scenen berre minuttar etter at ho har halde ei flammande tale med kritikk av både jazzmiljø og festival. Seks hundre tilskodarar i salen er vitne til dramaet - blant dei mange som har hemmelegheiter den omdiskuterte divaen ikkje lenger kan røpe.

Agnes Tveit er midt i arbeidet med biografien om Tverberg og kjem snart tett på fleire av desse hemmelegheitene. Jazzdivaen frå Voss var aldri konfliktsky, tvert imot viser det seg snart at både naboar, kollegaer og tidlegare klassekameratar kan ha hatt motiv for drapet. Agnes startar si eiga etterforsking, men jo tettare ho kjem løysinga på drapsgåta, jo farlegare blir det også for henne. Midt oppi alt er ho nysingel, og det blir vanskeleg å halde hovudet klart i nærleiken av den ferske Vossa Jazz-sjefen, som også er Agnes sin store ungdomskjærleik.
Tonedød er ein ny, frisk vestlandskrim frå Randi Fuglehaug, for deg som likar eit smart plott og ei overraskande uhyggeleg løysing.

«Med sin uskyldsrene, lokale koloritt er det sider ved hennes Vosse-krim som kan minne om Camilla Läckbergs «Fjällbacka-serie». Men Fuglehaug er en mye råere og mer intelligent forfatter. På elegant vis lar hun Agnes sirkle inn offerets liv. (...) Og sånn er tonen i boka, sleivete og humoristisk, fandenivoldsk og kjapp. (…) Spennende blir det også etter hvert, med en avslutning som både er dramatisk, elegant og overraskende.»
– Cathrine Krøger, Dagbladet 

«Velklingende og utspekulert Vossa Jazz-krim (...) Tonedød bruker det evige spørsmålet om forholdet mellom fiksjon og virkelighet på en original og forfriskende måte. (...) Fuglehaug er dyktig til å utnytte det faktum at Voss er et sted hvor nesten «alle kjenner alle». Handlingen avdekker hvordan slektsforbindelser og gamle vennskap skaper mektige, uformelle nettverk. I «Tonedød» har Voss den samme landsbymystikken som gjorde Agatha Christies romaner så populære. (...) I motsetning til frijazz er Tonedød stramt og fint komponert med en slutt som forener det beste fra både «true crime»-sjangeren og Agatha Christie.»
– Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

«Randi Fuglehaug har begått en krim det spruter av og som det er umulig å legge fra seg (...) Når du tror du er i mål, så er du kanskje ikke det likevel...Randi Fuglehaug og Agnes Tveit greier å holde på spenninga - og meg - til siste slutt.»
– Tor Hammerø, Nettavisen

«[…] velskreven og underhaldande [...] Det skal godt gjerast å leggja frå seg denne når ein fyrst har byrja.»
– Avisa Hordaland

«I akkurat passe doser serverer Fuglehaug uvante vendinger og skarpe miljøskildringer, med korte kapitler skrevet på lettfattelig og underholdende nynorsk [... ] holder intensiteten på plass boken gjennom.»
– Dagens Næringsliv

5 stars
5 av 5 stjerner (6) 5 0 5 6
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.


×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.