Trygg mat

hygiene og mikrobiologi

Bokmål
Restaurant- og matfag
Trygg mat
Trygg mat
  • Antall sider: 132
  • Forfatter: Karin Ljostveit
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
  • Serienavn: Restaurant- og matfag
  • EAN: 9788258405556
  • Utgivelsesår: 2006
  • Andre medvirkende: Ljostveit, Karin (for)
  • Utgave nr.: 2
  • Emnekategori: Læremidler: yrkesfag
Se flere produktegenskaper
310,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
FraktinformasjonFraktinformasjon
Du som skal arbeide med mat må vite hva vi mener med trygg mat, god personlig hygiene og produksjonshygiene. Målet med boka er å lære hva som er viktig for at næringsmidlene vi arbeider med ikke blir helseskadelige og at ikke du selv eller andre blir smittet eller syk. Renslighet er et viktig stikkord. I alt arbeid med næringsmidler er det helt nødvendig å ha god hygiene. Lover og forskrifter som gjelder for næringsmiddelområdet handler om at vi ikke skal utsette oss selv eller andre for sykdom som skyldes mat eller drikke. Boka har fordypningsstoff, repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.