Tyskland stiger frem

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (7)
Tyskland stiger frem
Tyskland stiger frem
  • Forfatter: Sten Inge Jørgensen
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Aschehoug
  • EAN: 9788203294990
  • Kom i salg: 22. aug. 2014
  • Utgivelsesår: 2014
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Politikk og regjering
Se flere produktegenskaper
159,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Tyskland fremstår igjen som Europas mektigste og viktigste land, 75 år etter annen verdenskrig. Økonomien er bunnsolid, det yrende kulturlivet trekker til seg kunstnere fra hele verden, og Berlin er blitt Europas politiske kraftsentrum.
En lang og vanskelig epoke der tyskere har holdt seg i skyggen, er over. Men hva slags Tyskland er det som nå stiger frem? Representerer Tyskland et nytt forbilde for Europa? Kan landet fylle maktvakuumet etter USA?
I Tyskland stiger frem presenterer Sten Inge Jørgensen et nytt og oppdatert tysklandsbilde. Det spenner tematisk bredt, fra identitet og kultur til politikk, økonomi og utenrikspolitikk - og gir en solid innføring i nåtidens Tyskland. «Tyskland stiger frem» er en velinformert og velskrevet politisk-kulturell reiseskildring fra vår nabo over Nordsjøen. (...) Jeg har sjelden lest en mer heldekkende og nyansert innføring i et lands politikk, økonomi og kultur. «Tyskland stiger frem» hører med i alle norske Tyskland-reisendes bagasje.
Bernt Hagtvet, VG (terningkast 6)

... ei innsiktsfull, informativ og kunnskapsrik skildring av Noregs viktigaste utland.
Pål H. Bakka, Dag og Tid

Stein Inge Jørgensens bok 'Tyskland stiger frem' er en velskrevet bok spekket med innblikk, fakta og skildringer av dagens Tyskland med både politiske, økonomiske, kulturelle og historiske aspekter.
Erik S. Idsøe, minervanett.no

Me heng fast i Tyskland-klisjear som for lengst er utgåtte på dato, og me går glipp av viktige impulsar. (...) Alt som kan oppdatera oss på det nye Tyskland er derfor av det gode. Sten Inge Jørgensen har levert eit solid bidrag.
Tom Hetland, Stavanger Aftenblad

Sten Inge Jørgensen skriver engasjerende om den økonomiske og politiske kjempemuskelen Tyskland.
Bjarne Robberstad, Klassekampen
5 stars
5 av 5 stjerner (7) 5 0 5 7
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.