Visjon 2

markedsføring og ledelse,markedsføring og ledelse 2 vg3 studieforberedende program

Visjon 2
Visjon 2
 • Forfattere: Per E. Nørgaard , Bengt E. Olsen
 • Format: Pocket
 • Antall sider: 340
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
 • EAN: 9788202369439
 • Kom i salg: 2. mai 2012
 • Utgivelsesår: 2012
 • Andre medvirkende: Nørgaard, Per E. (for) ; Olsen, Bengt E. (for)
 • Utgave nr.: 3
 • Emnekategori: Læremidler
Se flere produktegenskaper
805,-

Format

Kjøp på nett

Tomt på Nettlager. Sjekk klikk og hent
Visjon er et læreverk som legger vekt på en systematisk og praktisk formidling av faget. Eksempler, oppgaver, illustrasjoner av teoretiske modeller, klare mål for elevene og strukturert innhold er stikkord for Visjon. Læreverket er fullt av eksempler som en guide til teorien. Markedsføring er et systematisk fag, derfor er markedsplanleggingsmodellen sentral i Visjon 2 og knytter delene av faget sammen.
Bla i boka, se lenke under forsidebildet over.

Fokus på læring!

Elevene lærer faget best når de løser oppgaver i kombinasjon med å lese stoffet. I bøkene er det både kontrollspørsmål og en samling mindre oppgaver, og hvert kapittel begynner med «Dette skal du kunne» som refererer til kompetansemålene. Men det er særlig de praktiske oppgavene (caser) på nettstedet som er viktig. Her får elevene hjelp til å løse oppgavene og god trening til eksamen.
Elevnettsted med omfattende innhold

Nettstedet krever lisens og innlogging, men har også et omfattende innhold: En omfattende søkbar begrepsbank som er illustrert med modeller og illustrasjoner, interaktive oppgaver til hvert kapittel, sammendrag av kapitlene, lydbokfiler av tekstene i læreboka og nyheter i faget. Case-oppgavene trener elevene til eksamen, og lærere bekrefter at elevene får bedre karakterer etter at de systematisk har trent på å besvare oppgaver gjennom dette nettstedet.
Lisensen gir tilgang til både Visjon 1 og 2 per år, slik får elevene på Vg3 tilgang til stoffet på Vg2 og sine egne besvarelser når de leser til eksamen.
Lærernettsted med nyttige ressurser

Lærenettstedet krever lisens og innlogging. Læreren får tilgang til løsningsforslag til casene og oppgavene i boka. Et eget system gir tilgang til elevenes oppgavebesvarelser og mulighet for individuell oppfølging. Her er powerpointpresentasjoner, oppgaver til aktivitet i timen, forslag til undervisningsopplegg og egne bilde-, video- og lenkebanker.
Lisensen gir tilgang til både Visjon 1 og 2 per år.
Visjon 1

Del 1: Markedsføring, markeder og psykologi

Del 2: Systematisk markedsføring

Del 3: Markedskommunikasjon

Del 4: Organisasjon og ledelseVisjon 2

Del 1 Markedsføring i teori og praksis, overordnede mål og strategier

Del 2 Situasjonsanalyse og markedsinformasjon

Del 3 Konkurransemidlene

Del 4 Personalutvikling og ledelse / bærekraftig forretningsdrift