Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Rakefisk - mat for hertuger og frie bønder

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

181,-199,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk





Rakefisk er slow-food, en matvare som trenger både modningstid og fagkunnskap i

form av mye erfaring og lange tradisjoner. Denne boken gir alle matmennesker et

vell av historisk viten om rakefisk i norsk mattradisjon og fagkunnskap om hva

rakefisk egentlig er og hvordan den fremstilles.

Fra innholdet: Rakefiskens historie i norsk tradisjon - og i andre land. Oppskrifter og forslag til servering av rakefisk, både tradisjonelle og moderne. Grundig fremstilling av hvordan rakefisk lages trygt og sikkert, og hva det er som skaper rakefiskens særegne smak. For den som vil gå i dybden: Modningsprosessenes kjemi.



Boken vant Gourmand World Cookbook Awards 2007 - Beste fiske- og sjømatkokebok i verden.











Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Heuch, Halvor (for) ; Riddervold, Astri (for)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    173
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Kom i salg

    4. okt. 2011
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202361013

Kundeanmeldelser

Frakt og levering