Frakt og levering


Fraktbetingelser

 • Vi spanderer frakten på alle bestillinger over kr 299,-!
  For ordre under 299,- er prisen 29,- for pakke i postkassen, og 49,- for servicepakke og ekspresslevering med Helt hjem.
 • Ved store tilbudskampanjer kan egne fraktregler gjelde.
 • For servicepakke/pakkeforsendelser til Svalbard tilkommer et tillegg i prisen i henhold til Brings Svalbardtillegg. Pakke i postkassen til Svalbard følger samme takster som levering innen fastlands-Norge.

 

Leveringstid

På hvert produkt ser du hvor mange dager vi forventer å bruke på å ekspedere varen. Leveringstid hos Bring/PostNord/Helthjem kommer i tillegg.

 • De fleste varer sendes innen 1-2 virkedager.
 • Varer som hentes fra andre lagre sendes normalt i løpet av 2-6 virkedager.
 • Varer bestilt fra England har lengre ekspedisjonstid.
 • Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Vi kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene. Oppgitt leveringstid er estimert leveringstid.
 • Forhåndsbestilte varer: se forventet utgivelsesdato under kjøpsknappen på produktsiden. Varene sendes fra oss etter at de er utgitt og ankommet vårt lager. 

 

 

Klikk og send

Om varer er utsolgt på lager, vil du ofte kunne bestille varer direkte fra våre butikker med klikk og send.

Frakt for klikk og send følger Norlis generelle fraktpriser: Gratis for ordre over 299,- ved bestilling fra en og samme butikk.

Dersom du bestiller flere varer fra samme butikk med klikk og send, kan du skrive i kommentarfeltet at du ønsker at ordrene skal pakkes sammen for å unngå fraktkostnader.

 

Leveringsmåte

 • Helthjem: Ekspresslevering over natten
 • Pakke i postkassen: For bøker og småvarer.
 • Servicepakke – utlevering på posthentested: For større pakker

 

Helthjem

Levering over natten – rett på dørmatten eller i postkassen – med Helthjem.

Velger du Helt hjem, sendes varene samme dag som du bestiller.

 • Postnummer 0010–3970: Så sant varene finnes hos Norli Universitetsgata eller Norli Eldorado, leveres de normalt påfølgende virkedag ved bestilling før 16:00
 • Postnummer 5000–5999: Så sant varene finnes hos Norli Strandgaten, leveres de normalt påfølgende virkedag ved bestilling før 10:00.
 • Øvrige postnummer opp til 7900: Levering innen 2-4 dager. Vi tilbyr ikke Helthjem-levering i de nordligste delene av landet.

  Merk: Pakker kan bli sendt til et hentested hvis innholdet i pakken har for høy verdi, er for stor/tung, eller hvis Helthjem ikke har dekning på din adresse.

 

Klikk & hent

 • Du kan sjekke at bokhandelen faktisk har varen du er ute etter, og reservere slik at den ligger klar i kassen når du kommer.
 • Du får bekreftelse på SMS om at varen er holdt av, innen en time etter at du har reservert (i åpningstiden). Enkelte varer kan være reservert for andre kunder, derfor er det lurt å vente på bekreftelse.
 • På nye bøker får du normalt en klikk og hent-rabatt, sammenlignet med butikkpris.

 

Hvor og hvordan blir pakken(e) levert?

Vi er opptatt av at varene skal leveres så fort som mulig til deg, og deler derfor opp i flere forsendelser dersom dette vil gå raskere.

Varer som leveres hjem/på dørmatten, kan ikke veie mer enn fire kilo, og må være kortere enn 45 cm, og lengde+bredde+høyde <90 cm. Ved bestilling av flere varer som er innenfor målene, deler vi opp pakken.

Dersom pakken er større enn disse målene, vil den sendes til nærmeste utleveringssted. I tilfeller der det ikke er tilgang til postkasse eller dørmatte, eller i soner der det ikke tilbys levering på døren, vil pakker utleveres fra nærmeste utleveringssted, og kunder varsles om hvor forsendelsen kan hentes.

 

Tilbudskampanjer

 • Dersom en vare blir utsolgt uten at det har blitt oppdatert på nettsiden, vil du dessverre kunne oppleve å få en bestilling kansellert.
 • Dersom du har bestilt en vare som ikke kan leveres, får du varsling så snart det blir avklart på vår side at varen ikke kan skaffes. Norli påtar seg ikke erstatningsansvar for at varer ikke kan leveres.
 • Det kan oppstå forsinkelser i oppdateringer, slik at tilbudsprisen vises i en kortere periode etter at kampanjen er avsluttet. Det vil da ikke være mulig å fullføre kjøp til rabattert pris. Norli plikter ikke å selge varer til kampanjepris på bakgrunn av slike indekseringsforsinkelser.

Priser

Vi tar forbehold om at det kan skje feil i prisindeksering på nettsiden. Dersom dette skulle skje, forbeholder vi oss rett til å kansellere ordre.

Betaling

Kort

Ved betaling med kort blir beløpet normalt reservert på konto ved kjøp, og betaling trukket når varen sendes fra oss. Hos enkelte banker trekkes beløpet umiddelbart ved bestilling.

Klarna Faktura

Ved betaling med Klarna Faktura, opprettes en faktura for hver vare. Dette skyldes at Norli sender hver vare så raskt som mulig, og tidvis fra ulike steder. Ved bestilling av flere bøker, anbefales kortbetaling. Om du mottar flere fakturaer fra oss, anbefaler vi Klarna-appen for effektiv betaling.

Norli rabatterer nye bøker og en rekke andre varer med faste prosentsatser. Dette kan resultere i at pris som vises i betalingsvindu, og faktisk faktureres, kan avvike noen øre. Norli refunderer ikke denne differansen.

Levering utenfor Norge

Dersom du har behov for leveranser utenfor Norge, send bestilling på e-post til eksport@norli.no. Norli kan ekspedere større bestillinger til utlandet fra firmaer, skoler og bibliotek, men ikke ordre på enkeltbøker. Frakt vil bli lagt til prisen og avhenger av vekten på forsendelsen og leveringsmetode. Vi aksepterer Visa, Mastercard og American Express.