Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Frakt og levering


Du velger leveringsmåte:

 

• Levert på dørmatten med ekspresslevering fra Helt hjem: Bestill før 17 mandag-fredag, få levert før frokost dagen etter. Foreløpig tilgjengelig for de fleste adresser innenfor postnummer 0010-7985. Bestillinger registrert fra fredag etter 17 til mandag kl 17, leveres tirsdag morgen.

• Levert hjem på døren eller i postkassen med PostNord

• Hent på posthentested, PostNord

• KLIKK & HENT i bokhandel. Du får bekreftelse på SMS innen en time i åpningstiden på at varen er holdt av.

Du kan benytte levering på døren/i postkasse med mindre du har postkasse som krever nøkkel, eller hvis postbud trenger nøkkel for å nå fram til deg. Leveringsvalget kan ikke benyttes for postboksadresser.

 

 

Fraktbetingelser

Levering på døren/i postkasse med PostNord, er gratis for ordre over 300 kroner. Det er en vektgrense for slike ordre. Om du bor i et område der PostNord tilbyr denne tjenesten, og ikke får opp dette fraktalternativet, kan det være at bestillingen er over vektgrensen. Forsøk å dele bestillingen på flere ordre.

Normal pris på frakt ved levering på dørmatten/i postkassen med PostNord er 24,- for privatkunder, med fraktfri forsendelse for ordre over 300 kroner.

Ekspresslevering med Helt hjem koster kr 29,-. Du vil få opp fraktalternativet dersom det er tilgjengelig for varene du vil ha.

Levering på posthentested: For ordre opptil 600 kr: kr 39,- For ordre over kr 600,- er det fri frakt.

For bedriftskunder sender vi Dør til dør. Dette belastes med kr 99,-. Fraktfri levering av ordrer over kr 900,-.

Du får oversikt over totale fraktkostnader i kassen før du betaler.

 

Leveringstid

De fleste varer har vi på lager, og sender innen en virkedag. Varer som hentes fra andre lagre sendes fortløpende når de ankommer vårt lager, og normalt i løpet av 1-3 virkedager. På hver enkelt vare kan du se når vi forventer å sende varene fra oss. I tillegg kommer tid brukt på frakt, som angis når du velger leveringsform.

Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Vi kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene. Oppgitt leveringstid er estimert leveringstid.

 

Hvor blir pakken levert?

Vi er opptatt av å få fram varene som fort som mulig til deg, og deler derfor opp i flere forsendelser hvis dette vil gå raskere. Vi benytter PostNord som speditør på forsendelser, samt Helt hjem (sammen med levering av morgenavisen). Varer som leveres hjem/på dørmatten med PostNord kan ikke veie mer enn to kilo, og ha mål 25 cm x 35 cm x 8 cm. Dersom pakken er større enn disse målene, vil pakken sendes til nærmeste utleveringssted. I noen soner tilbyr ikke PostNord levering på døren, eller de har ikke tilgang til postkasse eller dørmatte. Også i disse tilfellene vil pakken utleveres fra nærmeste utleveringssted, og kunder varsles om hvor forsendelsen kan hentes.

 

Om tilbudskampanjer:

Norli har realiseringskampanjer der vi tilbyr bøker til ekstremt lave priser for å selge ut restbeholdninger fra bokhandlene våre. Slike salg er basert på førstemann til mølla-prinsippet, og du vil dessverre kunne oppleve å få en bestilling kansellert dersom vi har gått tomme uten at dette har blitt oppdatert på nettsiden. 

 

Betaling:

Ved betaling med kort, blir beløpet normalt reservert på konto ved kjøp, og betaling trukket når varen sendes fra oss. Hos enkelte banker trekkes beløpet umiddelbart ved bestilling. 

Ved betaling med Klarna Faktura, genereres en faktura for hver vare. Dette skyldes at vi sender hver vare så raskt vi klarer, og tidvis fra ulike steder. Vi selger også bøker som først utgis om noen måneder, og da er det hensiktsmessig å dele opp faktura. Ved bestilling av flere bøker, anbefaler vi at du velger kortbetaling.

 

Levering utenfor Norge

Om du har behov for leveranser utenfor Norge, send bestilling på e-post til eksport@norli.no. Vi kan kun ekspedere større bestillinger til utlandet, ikke ordre på enkeltbøker.