Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Frakt og levering


Du velger leveringsmåte:

 

• Levert hjem på døren eller i postkassen

• Hent på posthentested

• KLIKK & HENT i bokhandel. Du får bekreftelse innen en time i åpningstiden på at varen er holdt av.

• I Norli-appen for iPhone/iPad eller på PocketBook-lesebrett med Norli edition – e-bøker kan leses med det samme.

Levering på døren/i postkasse er gratis fram til jul. Du kan benytte dette leveringsvalget med mindre du har postkasse som krever nøkkel, eller hvis postbud trenger nøkkel for å nå fram til deg. Leveringsvalget kan ikke benyttes for postboksadresser.

 

Leveringstid

De fleste varer har vi på lager, og sender innen en virkedag. Varer som hentes fra andre lagre sendes fortløpende når de ankommer vårt lager, og normalt i løpet av 1-3 virkedager. På hver enkelt vare kan du se når vi forventer å sende varene fra oss. I tillegg kommer tid brukt på frakt, som angis når du velger leveringsform.

Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Vi kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene. Oppgitt leveringstid er estimert leveringstid.

 

Hvor blir pakken levert?

Vi er opptatt av å få fram varene som fort som mulig til deg, og deler derfor opp i flere forsendelser hvis dette vil gå raskere. Vi benytter PostNord som speditør på alle forsendelser.

 

Fraktbetingelser

På norli.no får du gratis frakt fram til jul, når du velger å få varene levert på døren/i postkasse.

Normal pris på frakt er 39,- for privatkunder, med fraktfri forsendelse for ordre over 200 kroner.

For bedriftskunder sender vi Dør til dør. Dette belastes med kr 170,-. Fraktfri levering av ordrer over kr 500,-.

Du får oversikt over totale fraktkostnader i kassen før du betaler.

 

Levering utenfor Norge

Om du har behov for leveranser utenfor Norge, send bestilling på e-post til eksport@norli.no. Vi kan kun ekspedere større bestillinger til utlandet, ikke enkeltbøker.