Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Frakt og levering


Du velger leveringsmåte:

 

• Levert hjem på døren eller i postkassen

• Hent på posthentested

• KLIKK & HENT i bokhandel. Du får bekreftelse innen en time i åpningstiden på at varen er holdt av.

• I Norli-appen for iPhone/iPad eller på PocketBook-lesebrett med Norli edition – e-bøker kan leses med det samme.

Du kan benytte levering på døren/i postkasse med mindre du har postkasse som krever nøkkel, eller hvis postbud trenger nøkkel for å nå fram til deg. Leveringsvalget kan ikke benyttes for postboksadresser.

 

Leveringstid

De fleste varer har vi på lager, og sender innen en virkedag. Varer som hentes fra andre lagre sendes fortløpende når de ankommer vårt lager, og normalt i løpet av 1-3 virkedager. På hver enkelt vare kan du se når vi forventer å sende varene fra oss. I tillegg kommer tid brukt på frakt, som angis når du velger leveringsform.

Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Vi kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene. Oppgitt leveringstid er estimert leveringstid.

 

Hvor blir pakken levert?

Vi er opptatt av å få fram varene som fort som mulig til deg, og deler derfor opp i flere forsendelser hvis dette vil gå raskere. Vi benytter PostNord som speditør på alle forsendelser. Varer som leveres hjem/på dørmatten kan ikke veie mer enn to kilo, og ha mål 25 cm x 35 cm x 8 cm. Dersom pakken er større enn disse målene, vil pakken sendes til nærmeste utleveringssted. I noen soner tilbyr ikke PostNord levering på døren, eller de har ikke tilgang til postkasse eller dørmatte. Også i disse tilfellene vil pakken utleveres fra nærmeste utleveringssted, og kunder varsles om hvor forsendelsen kan hentes.

 

Fraktbetingelser

Normal pris på frakt er 24,- for privatkunder, med fraktfri forsendelse for ordre over 300 kroner.

For bedriftskunder sender vi Dør til dør. Dette belastes med kr 170,-. Fraktfri levering av ordrer over kr 500,-.

Du får oversikt over totale fraktkostnader i kassen før du betaler.

 

Om tilbudskampanjer:

Norli har realiseringskampanjer der vi tilbyr bøker til ekstremt lave priser for å selge ut restbeholdninger fra bokhandlene våre. Slike salg er basert på førstemann til mølla-prinsippet, og du vil dessverre kunne oppleve å få en bestilling kansellert dersom vi har gått tomme uten at dette har blitt oppdatert på nettsiden.

 

Betaling:

Ved betaling med kort, blir beløpet normalt reservert på konto ved kjøp, og betaling trukket når varen sendes fra oss. Hos enkelte banker trekkes beløpet umiddelbart ved bestilling. Ved betaling med Klarna Faktura, genereres en faktura for hver vare. Dette skyldes at vi sender hver vare så raskt vi klarer, og tidvis fra ulike steder. Vi selger også bøker som først utgis om noen måneder, og da er det hensiktsmessig å dele opp faktura. Ved bestilling av flere bøker, anbefaler vi at du velger kortbetaling.

 

Levering utenfor Norge

Om du har behov for leveranser utenfor Norge, send bestilling på e-post til eksport@norli.no. Vi kan kun ekspedere større bestillinger til utlandet, ikke enkeltbøker.