Retur og bytte

Bytting av varer:

Varer kjøpt hos Norli og på norli.no kan byttes i alle Norli-bokhandler, med noen unntak:

  • Noen av våre butikker har et stort utvalg av lokale varer og fører lokallitteratur som kun er tilgjengelig i en eller noen få butikker. Dette må byttes der det er kjøpt.
  • Skolebøker kan byttes i bokhandel som fører skolebøker: Norli Universitetsgata i Oslo og Norli Strandgaten i Bergen.
  • Ved retur av større volum av en enkelt vare eller bok, må varene returneres til norli.no, og kan ikke byttes i bokhandel.
  • Du kan bytte bøker og andre varer innen 30 dager fra kjøp i bokhandel eller levering fra norli.no. Ta med ordrebekreftelse eller kvittering som viser hva du har betalt for varen. Følgeseddel som ikke dokumenterer pris, er ikke gyldig som bilag. Varer kan byttes i andre varer eller tilgodelapp. Du kan ikke få tilbakebetalt penger.

Reklamasjon:

Varene du mottar, skal selvsagt være feilfrie. Om det er feil på en vare, ta kontakt med  innen rimelig tid, aller senest innen 2 måneder etter at du mottatt varen. Vi sender deg en ferdig adressert og frankert returlapp som du må feste på pakken. Send varen tilbake i den tilstand du mottok den, sammen med en skade- eller feilmelding, så får du en feilfri tilsvarende vare. Dersom en vare er feillevert skal den være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen.

Returner varen sammen med angrerettsskjema. Skriv årsaken til returen på skjemaet.

OBS! Før du returnerer en defekt/feillevert vare må du kontakte kundeservice på kundeservice@norli.no for å få reklamasjonen godkjent og returporto betalt.

1. Angrerett

Privatkunder har rett til å returnere bestilte feilfrie varer i henhold til loven om angrerett.

Last ned angrerettskjema her

Melding om retur skal sendes kundeservice på norli.no umiddelbart ved mottak av varen, og senest innen 14 dager etter levering. Kontakt alltid vår kundeservice og avvent videre instruksjoner før du returnerer varen. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.
Merk: Angrerett gjelder ikke e-bøker og nedlastbare lydbøker.

Meldingen skal inneholde følgende informasjon; 
1) Ordrenummer (fra ordrebekreftelsen du fikk på e-post)
2) Tittel på de produktene du ønsker å returnere. 
De returnerte varene skal være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen. Returner varen sammen med angrerettskjema med informasjon om ordrenummer og kundenummer til adressen på angrerettskjemaet. Du må selv bekoste returporto. Retur kan ikke skje som oppkrav eller etterkrav.

Last ned angrerettskjema her