Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Tall i arbeid RM - restaurant- og matfag

2009, Pocket, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Læreboka er alt-i-ett-bok spesielt tilrettelagt for elevene på yrkesfaglige utdanningsprogram. Hvert kapittel innledes med en kort aktivitet. En slik start kan stimulere til samtale og virke motiverende. Teori og eksempler blir direkte fulgt opp av enkle innlæringsoppgaver. Både teori, eksempler og oppgaver er yrkesrettet der det er naturlig.
Differensierte oppgaver ligger i en fyldig oppgavesamling bakerst i boka. I tillegg vil nettstedet inneholde flere oppgaver. Her finner man forskjellige forslag til stier gjennom oppgavestoffet. Dette gir god hjelp til tilpasset opplæring. Variasjonen i oppgavetyper møter elevenes ulike læringsstiler. Det er lagt inn oppgaver som trener grunnleggende ferdigheter, inkludert digitale ferdigheter. Bruk av lommeregner, regneark og andre digitale verktøy er integrert i fagstoffet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Engeseth, John (for) ; Heir, Odd (for) ; Pedersen, Per Inge (for) ; Stengrundet, Susanne (for)
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2009
  • Antall sider

    256
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    13. mai 2009
  • Varenummer

    9788203338090

Kundeanmeldelser

Frakt og levering