Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Røyk og rak, tørk og grav - salting, speking, hermetisering

2021, Innbundet, Norsk Bokmål
  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hagen, Helge (for) ; Stenmarch, Kjell S. ()
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2021
  • Antall sider

    263
  • Emnekategori

    Matlaging: konservering og frysing
  • Kom i salg

    4. aug. 2021
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241955600

Kundeanmeldelser

Frakt og levering