Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kjøttfagene - pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget vg3

2014, Pocket, Norsk Bokmål

599,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka er ei felles lærebok for de «industrielle kjøttfagene»: pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget. Den er skrevet for elever på Vg3 og for lærlinger i bedrift. Pølsemakeren lærer om produksjon av farsevarer, om røyking og koking, om hjelpe- og tilsetningsstoffer om salting og om bruk av tarmer i pølseproduksjonen. Også kalkulasjon og prissetting av produkter er et viktig tema. Kjøttskjæreren lærer om råvarer og produksjon, mens slakteren blant annet lærer om transport og slakting, ulike slaktedyr, slaktedyras anatomi, behandling av kjøtt og sporing. Noen tema er felles for alle de tre kjøttfagene. Det gjelder bruk av emballasje, hygiene og internkontroll. Jan Idsøe har bakgrunn både som butikkslakter, pølsemaker og kjøttskjærer og har lang og bred arbeidserfaring i kjøttbransjen. Han har i en årrekke vært faglærer i kjøttfag ved Godalen videregående skole. Steinar Moe har bakgrunn som kokk, pølsemaker, slakter og kjøttskjærer. Han arbeider i dag som slakter og kjøttskjærer ved Norturas småfe- og storfeanlegg i Trøndelag. Han har mangeårig erfaring innen fagopplæring i kjøttfag og som medlem i flere fagnemder innen kjøttfagene.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Idsøe, Jan (for) ; Moe, Steinar (for) ; Reisang, Svein (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    282
  • Emnekategori

    Læremidler: yrkesfag
  • Kom i salg

    18. juni 2014
  • Varenummer

    9788245013153

Kundeanmeldelser

Frakt og levering