Full spredning

en legeroman

Innbundet
Bokmål
Full spredning
Full spredning
 • Innbinding: Innbundet
 • Antall sider: 282
 • Forfatter: Nina Lykke
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Forlaget Oktober
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788249521517
 • Kom i salg: 25. okt. 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Andre medvirkende: Lykke, Nina (for)
 • Utgave nr.: 6
 • Emnekategori: Moderne litteratur
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 179,- Ordinær pris 399,-
Frakt

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager

Elin har flyttet inn på legekontoret sitt, hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig tok kontakt igjen via en venneforespørsel på Facebook, og som har snudd opp ned på alt. Elin liker seg på kontoret, selv om hun må gjemme seg for vekteren når han går sin runde om kvelden. Og hjemme i rekkehuset sitter Aksel og raser - med mindre han har lagt seg til med den fraskilte nabovenninnen Gro.

"Full spredning" er en roman om selvinnsiktens forbannelser og fornektelsens velsignelser. Med denne boken flytter Nina Lykke grensene for hva en legeroman kan være.

.

NOMINERT TIL BOKHANDLERPRISEN 2019

«Skarpt, sanselig og svært underholdende … I tillegg er romanen ubetalelig morsom ... Det er blitt en herlig leseopplevelse, men er det ingenting jeg har å klage over? Jo, at romanen kunne vært lengre enn sine 288 sider!»
STEIN ROLL, ADRESSEAVISEN

«Ingen beskriver den hvite middelklassens uutholdelige letthet morsommere enn Nina Lykke. Etter suksessen med Nei og atter nei i 2016 fikk Nina Lykke mange fans. De kommer ikke til å bli skuffet»
TRINE SAUGESTAD HATLEN, VG

«Humoren er raust til stede også i legeromanen, og Lykke bruker både stetoskop og terapeutblikk til å stille diagnoser på moderne bymennesker elendige forfatning ... Lykke skriver med en suveren blanding av erkjennelse og humor»
INGER BENTZRUD, DAGBLADET

 

«Nina Lykke er en av norsk litteraturs mest begavede satirikere ... Som en moderne Jane Austen har Nina Lykke en vidunderlig evne til å gjennomskue og ironisere over typisk allmennmenneskelig dårskap. Hvem kan vel motstå noe slikt?»
ANNE MERETHE K. PRINOS, AFTENPOSTEN

«Lykkes utroskapsroman burde skrives ut på blå resept. Sylskarpt og fornøyelig om det forbudte ... en av våre skarpeste observatører på ekteskap og samliv ... Årets bok går rett til kjernen, og er hennes beste til nå, fordi den er hennes modigste ... Med beksvart humor og en god dose empati beskriver hun alt det ubegripelige vi driver med, i et forsøk på å komme i vater. Alle som har levd litt, hatt en relasjon med et annet menneske, vil finne noen setninger å streke under her»
ELLEN SOFIE LAURITZEN, DAGENS NÆRINGSLIV

«Grøssande fryd. Nina Lykkes roman syner kor gale det kan gå når vi ikkje set pris på det vi har, medan vi har det ... Satiren er skarp og ramsalt, båe romanane er ein grøssande fryd å lese. Med eit sikkert grep om forteljing og språk syner forfattaren oss dårskapen i tida vi lever i - og at nokpunktet for lengst er overskride»
HILDE VESAAS, DAG OG TID

«Den infernalske humoren er den fremste kvaliteten i Full spredning. Lykke tek ting på kornet ... Lykke-lesaren kjenner seg rett og slett råka i sjølvinnsikta si»
EIVIND MYKLEBUST, KLASSEKAMPEN

×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.