Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kjemi på kjøkkenet - om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier

2020, Pocket, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler?

Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverk.skunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv.

I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre.

Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Fooladi, Erik (for) ; Hopia, Anu (for)
  • Forlag/Utgiver

    Humanist Forlag AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2020
  • Antall sider

    207
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc., Næringsmiddelkjemi, Næringsmiddelproduksjon
  • Kom i salg

    17. nov. 2020
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788282821995

Kundeanmeldelser

Frakt og levering