Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Vestfoldmat - en kulinarisk reise i Vestfold

2013, Innbundet, Norsk Bokmål

150,-250,-

40%
På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka skal friste deg til å tilberede og spise maten som produseres i vårt distrikt!
Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer. En er at vi kjenner lokale råvarer bedre og vet hvordan de skal behandles. Som for eksempel at det lønner seg å bruke en spiseskje sukker for hver liter vann når du koker Vestfold-asparges! Lokale råvarer er dessuten ferskere enn importert mat.
Det er gourmetkokken Edgar Ludl som har komponert oppskriftene. Ludl er opptatt av spennende mat som er sunn og enkel å tilberede.
Boka gir deg informasjon om hvor du skal få tak i de lokale råvarene, og oppskriftene inspirerer deg til et mer variert, sunt og lokalt kosthold!
Steinar Ulrichsen har ført det hele i pennen, mens Olaf Akselsen har fotografert alle rettene.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ludl, Edgar (for) ; Ulrichsen, Steinar (for) ; Akselsen, Olaf (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Læremiddelforlaget-Skagerrak Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2013
  • Antall sider

    239
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    12. nov. 2013
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788292284865

Kundeanmeldelser

Frakt og levering