Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Modern Food Microbiology

2006, Innbundet, Engelsk

979,-

På fjernlager - sendes normalt innen 7 til 14 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Jay, James M.; Loessner, Martin J.; Golden, David A.
  • Forlag/Utgiver

    SD Books
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Utgivelsesår

    2006
  • Antall sider

    790
  • Serienavn

    Food Science Text Series
  • Varenummer

    9780387231808

Kundeanmeldelser

Frakt og levering