Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Ernæring - mer enn mat og drikke

2022, Pocket, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Ernæring er et grunnleggende behov som sykepleier har ansvar for. I tillegg til grunnleggende ernæringskunnskaper tar boken for seg kosthold ved ulike sykdommer og sykdomstilstander, og kosthold til ulike aldersgrupper. Boken fokuserer også på ernæringens betydning for å forebygge sykdom og underernæring. I denne oppdaterte utgaven har Kjersti Sortland fått med seg professor og klinisk ernæringsfysiolog Kari Almendingen. Alle kapitlene er oppdatert og i tråd med ny forskning og gjeldende retningslinjer. Boken har også gjennomgått en visuell oppdatering med ny layout. Ernæring - mer enn mat og drikke er en lærebok som først og fremst er beregnet på studenter som tar bachelorutdanning i sykepleie. Boken kan brukes gjennom alle tre årene. Andre helsearbeidere og studenter vil også ha god nytte av boken. Kjersti Sortland er sykepleier og førstelektor ved OsloMet, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid. Hun har undervist, veiledet og forsket innenfor både sykepleie og ernæring i mange år, og hun har ledet og deltatt i mange ulike prosjekter knyttet opp mot ernæring. Kari Almendingen er klinisk ernæringsfysiolog og professor i klinisk ernæring ved OsloMet, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid. Hun har undervist, veiledet og forsket innenfor ernæringsfaglige problemstillinger i tverrfaglige sammenhenger i mange år.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Almendingen, Kari (for) ; Sortland, Kjersti (for) ; Gapin¿ska, Alicja (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Fagbokforlaget Akademisk
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2022
  • Antall sider

    322
  • Emnekategori

    Diett og ernæring
  • Kom i salg

    27. sep. 2022
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788245036077

Kundeanmeldelser

Frakt og levering