Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Klinisk ernæring

2019, Pocket, Norsk Bokmål

679,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker.
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander.
Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Borchsenius, Cathrine (for) ; Henriksen, Christine (for) ; Retterstøl, Kjetil (for) ; Keeping, David (ill) ; Maizels, Debbie (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Gyldendal Norsk Forlag AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2019
  • Antall sider

    254
  • Emnekategori

    Diett og ernæring
  • Kom i salg

    25. juni 2019
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788205523937

Kundeanmeldelser

Frakt og levering