Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat - kultur - helse - ressursbok for lærere

2000, Pocket, Norsk Bokmål

739,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boken presenterer sentrale tema innen ernæring, kosthold og helse. Den er skrevet for lærerstudenter og lærere som underviser i heimkunnskap i grunnskolen. Boken tar for seg ulike matvaregrupper og viser hvordan de kan brukes i et helsefremmende kosthold. Det fokuseres på hva som skjer ved tilberedning av mat, og hvordan tidsriktige måltider kan tilrettelegges for barn og ungdom. Boken tar opp sosiale og estetiske sider ved måltidet, og forklarer sammenhengen mellom fysisk aktivitet og energibehov for ulike grupper. Nye kunnskapsområder fra L97 er innarbeidet i boken. Den setter leseren bedre i stand til å arbeide med kost og ernæring i praksis gjennom handlings- og ferdighetsoppgaver og i tema- og prosjektarbeid. Det er lagt til rette for utstrakt bruk av Internett med oppgaver og aktuelle lenker. Sigrunn Hernes er høgskolelektor ved Høgskolen i Agder. Hun underviser i kosthold og ernæring for lærerstudenter og har mange års variert praksis fra grunnskole og videregående skole. Hun er for tiden engasjert som nettverkskoordinator for landets høgskoler når det gjelder etter- og videreutdanning i faget. Bjørg Harman er høgskolelektor ved Høgskolen i Telemark, Fagenhet for heimkunnskap, og har lang og allsidig undervisningserfaring fra grunnskole og videregående skole.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Harman, Bjørg (for) ; Hernes, Sigrunn (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2000
  • Antall sider

    282
  • Emnekategori

    Diett og ernæring
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788276744743

Kundeanmeldelser

Frakt og levering