Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat, menneske og evolusjon

2006, Pocket, Norsk Bokmål

329,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Viktig bok som setter kostholdsdebatten i perspektiv

Mat, menneske og evolusjon gir en oversikt over betydningen av kosthold i menneskets evolusjon, og setter kostholdsdebatten i perspektiv. Hva er naturlig kosthold for vår art, dvs hva er vi fra naturens side best tilpasset å spise? Hva skjer med menneskers helse når vi avviker for mye fra artens naturlige kosthold?
Gjennom årtusenene er vår art blitt tilpasset et kosthold som ga overlevelse og muligheter for å formere seg. Dagens kosthold i vestlige land er sterkt avvikende fra menneskets naturlige kosthold. Vi spiser mest av det vi fra naturens sider er dårligst tilpasset, og dette er en viktig årsak til livsstilssykdommer og atferdsproblemer. Mat, menneske og evolusjon tar spesielt for seg korn, kumelk og hvitt sukker og diskuterer hvordan denne nye maten påvirker oss.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Mysterud, Iver (for)
  • Forlag/Utgiver

    Gyldendal Norsk Forlag AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2006
  • Antall sider

    112
  • Emnekategori

    Diett og ernæring
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788205365339

Kundeanmeldelser

Frakt og levering