Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat og medisin - lærebok i generell og klinisk ernæring

2019, Innbundet, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk

Mat og medisin - Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin.


Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Blomhoff, Rune (red) ; Drevon, Christian A. (red)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2019
  • Antall sider

    540
  • Emnekategori

    Diett og ernæring
  • Kom i salg

    11. juni 2019
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202643904

Kundeanmeldelser

Frakt og levering