Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Menyer, mat og måltider i harmoni

2015, Pocket, Norsk Bokmål

449,-

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Kunnskap om menyer, mat og måltider er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner. Boken er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og ikke-kommersielle virksomheter.
Hensikten med denne boken er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best. La oss da ikke skuffe dem!
Boken er delt inn i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Jørgensen, Helge (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    242
  • Emnekategori

    Diett og ernæring, Diett og helsekost, Hotell og restaurantbransjen
  • Kom i salg

    27. aug. 2015
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788258406294

Kundeanmeldelser

Frakt og levering