Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Om mat og ernæring - en introduksjon til hva man bør spise

2011, Pocket, Norsk Bokmål

649,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Om mat og ernæring er lærebok som gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse og matens betydning for miljøet. Den tar utgangspunkt i det enkle og er tilrettelagt slik at inngående forkunnskaper i naturfag ikke skal være nødvendig.


Boken er basert på nyere forskning og de nye norske kostrådene fra Statens ernæringsråd blir beskrevet. Boken argumenterer for matens miljøpåvirkning - hvordan maten vi spiser påvirker miljøet og hvordan en kan spise mest mulig bærekraftig


Om mat og ernæring er først og fremst skrevet for lærerstudenter og førskolelærerstudenter som tar fordypning eller videreutdanning i Mat og helse, samt studenter i folkehelsearbeid. Boken vil også være aktuell for andre studentgrupper som trenger en innføring i faget ernæring.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Bere, Elling (for) ; Øverby, Nina C. (for)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    272
  • Emnekategori

    Diett og ernæring
  • Kom i salg

    28. mars 2011
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788276348484

Kundeanmeldelser

Frakt og levering