Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann

2015, Pocket, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk

Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er skrevet for studenter og alle som arbeider innen veterinærmedisin, helsefag, ernæring- og næringsmiddelfag samt næringsmiddelindustrien. Forfatterne gir en oversikt over smittsomme sykdommer som overføres gjennom mat og vann. De beskriver smittestoffene som kan føre til sykdommer, forklarer smitteveier og hvordan sykdom kan forebygges. Noen sentrale temaer i boka er:



  • Hvilke symptomer gir mat- og vannbårne infeksjoner og forgiftninger?

  • Hvordan finner vi smittekildene?

  • Hvordan kan vi avsløre årsakene til at smittestoffene kommer i maten?

  • Hva kan vi gjøre for å hindre uønsket vekst av bakterier og spredning av virus og parasitter?


Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er også nyttig som oppslagsbok for alle som arbeider med helse, ernæringsproblematikk, næringsmidler og veterinærmedisin, og for enhver som vil behandle matvarer hygienisk forsvarlig, eller som har behov for bakgrunnsinformasjon når man selv er rammet av slike sykdommer.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Granum, Per Einar (red)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    352
  • Emnekategori

    Matsikkerhet og -forsyning, Næringsmiddelsikkerhet, Sykdommer og lidelser, Veterinærmedisin: infeksjonssykdommer og behandling
  • Kom i salg

    28. aug. 2015
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202477882

Kundeanmeldelser

Frakt og levering