Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat og helse i skolen - en fagdidaktisk innføring

2009, Pocket, Norsk Bokmål

719,-

  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Denne fagdidaktikk-boken om mat og helse omfatter de spørs-målene som angår undervisningen i faget mat og helse: fagets hva, hvordan og hvorfor. Mat og måltider er vesentlig for den fysiske og psykiske helsen vår og er en del av grunnlaget for et godt sosialt liv. Kunnskaper som fremmer gode matvaner, er viktige på mange områder. Men hva skal undervisningen i mat- og helsefaget inneholde? Hvordan skal den gjennomføres? Og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene på disse spørsmålene kan være normative og inneholde etiske refleksjoner. På den andre siden kan de være deskriptive og analytiske. Mat og helse i skolen inneholder bidrag fra faglig sterke bidragsytere. Boken er delt opp i følgende fem emner: helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur og fagdidaktiske refleksjoner. Asle Holthe er førsteamanuensis ved Høgskolen på Vestlandet. Britt Unni Wilhelmsen er tidligere professor ved Høgskolen på Vestlandet.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Holthe, Asle (red) ; Wilhelmsen, Britt Unni (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2009
  • Antall sider

    323
  • Emnekategori

    Undervisningsmetodikk og utdanningspolitikk
  • Kom i salg

    5. aug. 2009
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788245008241

Kundeanmeldelser

Frakt og levering