Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Lokal og regional mat - samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder

2012, Pocket, Norsk Bokmål

429,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handelens egne merkevarer. Denne boka analyserer historiene bak noen av småskala eller lokalmatprodusentene og -produktene. Driftige bønder ser muligheter, utvikler ideer og starter videreforedling og distribusjon i egen regi. Boka presenterer markedsmessige løsninger hvor endringer i forbruksmønstre gir rom for eller stimulerer endringer i bønders tilpasning. Boka analyserer i tillegg hvordan regionalt utviklingsarbeid bidrar til utvikling i landbruket.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Haugum, Margrete (red) ; Sæther, Bjørnar (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2012
  • Antall sider

    215
  • Emnekategori

    Landbruks- og primærnæringer, Næringsmiddelproduksjon
  • Kom i salg

    2. okt. 2012
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788251927536

Kundeanmeldelser

Frakt og levering