Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Rype med lettøl - en antropologi fra Norge

2003, Innbundet, Norsk Bokmål

272,-299,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Hvordan er det egentlig med nordmenns vaner og adferd rundt mat og måltider? Hvilken status har egentlig matpakken i Norge? Hva er det med oss og kaffen og hvorfor er det så vanskelig å få servert bare vann? Hvorfor spiser vi fortsatt kjøttkaker og hvorfor drikker ikke flere lettøl? Forfatteren i boken foretar feltarbeidet sitt i et lite tettsted i Østfold. Han ønsker å se om matvanene våre kan gjenspeile samfunnet vårt og om vi virkelig er på vei inn i en kultur med økende individualisme.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Døving, Runar (for)
  • Forlag/Utgiver

    Forente Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2003
  • Antall sider

    389
  • Emnekategori

    Sosialantropologi og kulturell antropologi
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788253025711

Kundeanmeldelser

Frakt og levering