Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Produksjon av storfekjøtt

2001, Innbundet, Norsk Nynorsk

579,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m.m. Har litteraturliste og stikkordregister.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Berg, Jan (for) ; Matre, Toralv (for)
  • Forlag/Utgiver

    Fagbokforlaget Akademisk
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2001
  • Antall sider

    198
  • Emnekategori

    Landbruk og havbruk, Landbruks- og primærnæringer
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252925296

Kundeanmeldelser

Frakt og levering